Fetim verhuisd

Vrijdag 23 oktober 2020

De Fetim Group is binnen Amsterdam verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Abram Dudok van Heelstraat.
Fetim verhuisd
Fetim verhuisd

Handelsonderneming Fetim heeft inmiddels de deuren geopend in een groter pand in een gezelliger omgeving, dichter in de buurt van het centrum van Amsterdam, net ten Noorden van Amsterdam Zuid Oost. Het nieuwe adres is de Abram Dudok van Heelstraat 4, 1096 BE Amsterdam.

De showroom van het bedrijf was gevestigd in het Noordwesten van Amsterdam op de Kopraweg 1. Het logistieke kantoor en magazijn blijft gevestigd op de daar nabij geleden Kaapstadweg 50.

Daarnaast is Boom verhuisd naar Boon: begin deze maand is key account manager John Boom (foto 2; Linkedin) na bijna 18 jaar dienstverband bij Fetim vertrokken. Hij is begonnen in een nieuwe baan als corporate salesmanager bij Studio Piet Boon in Oostzaan.Links

www.fetimgroup.com
www.john-boom.com
www.pietboon.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, inrichting, design, project, personalia, personeel, vacature, vloer, parket, marmoleum, linoleum, vinyl, pvc, lvt, laminaat, karpet, licht, verlichting, meubel, kroonluchter, bank, zitmeubel, kast, opbergmeubel, accessoires, decoratie, tuinartikelen, personalia, studio piet boon, fetim, #fetim, #pietboon, #johnboom

Gerelateerd nieuws
Modulaire Molo
Molo is volgens Kettal een voorbeeld van een modulaire bank in zijn puurste vorm. De bank is gemaakt om zich makkelijk aan te passen aan de gewenste situatie en ruimte.
lees verder
 
Kauwgom-bubbel lamp
lees verder
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
Deense meubels via Lunar
De Belgische agent Lunar Society is sinds begin deze maand gestart met het vertegenwoordigen van een typisch Scandinavisch meubelmerk in de Benelux.
lees verder
DWI Voorjaarsvakdagen
DWI (De Woonindustrie) geeft vast een sneak preview van de Voorjaarsvakdagen in februari met nieuwe en verlengde samenwerkingen met exposanten en mooie collecties. Ook de data zijn bekend.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden