Week tot Showup

Dinsdag 30 augustus 2022

Nog maar een week te gaan en dan vindt een nieuwe herfst/winter editie van inkoopbeurs Showup plaats. Deze keer op 4 en 5 september in de Brabanthallen in Den Bosch.
Week tot Showup
Week tot Showup Week tot Showup

Een must-see op Showup, is de Trendzone van Buro Jantrendman. Van kiezen uit kleuren, inkooptrends, materialen en displays tot grote levensvragen als: waar heeft de wereld behoefte aan? Jan Agelink gidst bezoekers in de Trendzone en tijdens zijn Listenup presentatie (dagelijks om 13:00 uur) door de laatste ontwikkelingen en biedt inspiratie op het gebied van retail, interieur en productdesign.Het thema is dit keer Pop Up. Agelink: 'We onderzoeken de groeiende flexibiliteit, speelsheid en improvisatie op het gebied van design, interieurvormgeving en retail. Pop Up gaat over modulariteit maar raakt visueel ook de pop-art met contrasterende kleuren en grafische prints.'

 

Op Showup zijn bij verschillende standhouders onder meer nieuwe lampen te vinden. Zoals de voorbeelden hieronder:

  • Dit (foto 1) is geen gewone boekenstandaard, zet je favoriete boek op de lamp en kijk... Je hebt een huis gemaakt. Het is een van de eenvoudige ontwerpen waar @Suckuk bekend om staat. B2B by Manta.
  • De Fé lamp (foto 2) met haar warme en zachte licht is er in veel vormen van kristallen, ontworpen door @Fequartz_thestudio.
  • In het ontwerp (foto 3) van @Studio.ilsebouwens komen twee soorten materialen samen. Het eindproduct is een sterke, maar warme lamp. Fun fact alles wordt in Brabant gemaakt. B2B door @Heeejshop

Je bezoek voorbereiden kan met de plattegrond die nu te vinden is op de website. 

 

Showup is open op:
Zondag 4 september, 10-17 uur
Maandag 5 september, 09-17 uur

Hier kan je registreren voor toegang.Links

www.showup.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, wonen, binnen, huis, decoratie, tuin, outdoor, interieurdecoratie, woonaccessoire, woondecoratie, behang, accessoire, home deco, gifts, stationery, lifestyle, kids, food, servies, verlichting, lamp, meubel, kleinmeubel, consumentengoederen, decoratiebeurs, beurs, tentoonstelling, show, event, evenement, den bosch, #brabanthallen, #showup22

Gerelateerd nieuws
Keuzevak vloeren op VMBO
Vbmo-leerlingen kunnen in het volgend schooljaar 24/25 nu ook kiezen voor het nieuwe keuzevak Vloeren.
lees verder
Op bezoek bij Masureel
Het team van Incoda gaat regelmatig op bezoek bij een exposant voor meer achtergrondinformatie. Onlangs is men bij behangfabrikant Masureel langs geweest.
lees verder
Groei kijk op gordijnen
De franchiseformule kijk op gordijnen blijft groeien en kondigt nu alweer de achtste vestiging aan.
lees verder
Inspiratie met kleurexpertise
Paint & Paper Library, het Britse merk voor verf en behang, inspireert wereldwijd interieurdesigners, architecten en veeleisende huiseigenaren met ongeŽvenaarde kleurexpertise en innovatieve ontwerpideeŽn.
lees verder
 
Nieuwe Accessoire Boetiek
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden