Layred nu ook in visgraat

Dinsdag 30 augustus 2022

De Moduleo Layred collectie heeft er nu een extra optie bij, namelijk visgraatvloeren. Deze worden geÔntroduceerd op de Incoda beurs in Gorinchem.
Layred nu ook in visgraat
Layred nu ook in visgraat Layred nu ook in visgraat Layred nu ook in visgraat Layred nu ook in visgraat

De Layred collectie van het merk Moduleo van de IVC Group ziet er levensecht uit en voelt ook zo aan. Een selectie van vijf bestaande houtdessins in twaalf kleuren is nu beschikbaar als visgraatvloer. Door de embossed-in-register techniek komen de kleinste details van elk dessin tot leven. Dankzij deze reliëfstructuur kun je de diepte van de houtnerven en knoesten zien en voelen.

 

De visgraat planken zijn waterbestendig en door een beschermlaag nog beter bestand tegen krassen en vlekken. Verder voelt de vloer zacht aan en is hij geluiddempend. De vloeren zijn geschikt voor elke ruimte in huis, ook in de badkamer en de keuken. Ook is de vloer geschikt voor vloerverwarming.

 

Door de geïntegreerde ondervloer is het niet nodig om de bestaande vloer te egaliseren. De planken en tegels zijn sterk genoeg om verschillen in de bestaande vloer te overbruggen. Mede daarom is deze vloer zeer geschikt voor renovatie - toepassingen en bovendien biedt deze vlor eeen geluidsisolatie van 10Db.

 

Deze visgraatvloeren zijn voorzien van het Unizip®-kliksysteemBij de meeste visgraatklikvloeren heb je twee verschillende soorten planken. Deze nieuwe visgraatvloer wordt gelegd met één type plank die aan beide kanten klikt. Het is sneller én makkelijker.

 

Incoda wordt gehouden van 11-13 september in de Evenementenhal te Gorinchem.Links

www.moduleo.nl
www.interieurcollectiedagen.nl

Tags

nieuws, interieur, visgraat, klikvloer, pvcvloer, ondervloer, geluidsisolatie, renovatie, leggemak, vakmensen, merk, vloeren, embossed, structuur, houtdessin, 10db, #moduleo, #layred, #incoda

Gerelateerd nieuws
Heimtextil 2023: WOW your senses
WOW your senses is het thema van de Heimtextil 2023, die begin januari wordt georganiseerd door de Messe Frankfurt. Op de beurs worden veel activiteiten georganiseerd.
lees verder
Krachtenbundeling
Het Almelose Ter Horst Wonen en Projecten en Hovek Projectinrichting met vestigingen in Enter, Zwolle en Apeldoorn gaan hun krachten bundelen.
lees verder
 
30-jarig jubileum Woonindustrie
lees verder
Flinke daling nettowinst Ikea
Ikea zag de nettowinst afgelopen boekjaar fors teruglopen, terwijl het bedrijfsresulaat wel op niveau bleef. Dat blijkt uit de cijfers van Ingka Group.
lees verder
 
Nieuwe huisjurist VIIA
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden