Warmte in de slaapkamer

Donderdag 26 november 2020

Opgewekt en warm, dat is volgens De Witte Litaer (DWL) de nieuwe kleurentrend voor slaapkamers. Het zorgt voor een intieme sfeer als je naar bed gaat en je staat er ’s ochtends energiek mee op.
Warmte in de slaapkamer

Een functionerende open haard in de slaapkamer zie je niet veel. Het staat vast symbool voor de warme gloed die DWL wil uitstralen met de nieuwe najaarscollectie dekbedovertrekken Bavaria, die begin vorige maand al werd gepresenteerd.

Het bedlinnen is gemaakt van 100% geruwde flanel-katoen: een zacht materiaal dat ontstaat door de katoendraden licht te ruwen. Het donsachtig laagje dat je hierdoor krijgt zorgt ervoor dat het dekbedovertrek zacht aanvoelt en warmte vasthoudt.

Bavaria is tweezijdig afgewerkt. Enerzijds bedrukt met een kleurrijke dessin en de andere zijde in een unikleur met een subtiele glans, waarmee dus is te variëren. Het dekbedovertrek heeft een wijde flessenhals in stopstrook. De stof is tevens eenvoudig te strijken, terwijl het de vraag is of dat nodig is want het kreukt nauwelijks. Bavaria wordt geleverd met twee kussenslopen met eveneeens dubbelzijdige afwerking.

De Witte Lietaer Bavaria dekbedovertrek (240 x 220 cm) inclusief twee kussenslopen is verkrijgbaar in interieurwinkels en webshops. Winkeladviesprijs € 129,95.Links

www.dwl.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, bedtextiel, flanel, textiel, linnen, ledikant, dekbed, overtrek, dekbedovertrek, hoes, laken, quilt, bedmode, badmode, badjas, strandlaken, handdoek, detail, retail, winkel, outlet, showroom, webwinkel, online, nachtrust, #dwl, #dewittelietaer, #wittelietaer

Gerelateerd nieuws
Ontwikkelingen bij Veldeman
Veldeman Bedding blijft in beweging. Zo heeft de projectafdeling van het bedrijf twee grote nieuwe contracten gesloten, voor een hotel en vakantievilla’s. Daarnaast zijn een vijftal directieleden, waaronder Peter van Rompuy uit dienst getreden, om vervolgens als zelfstandige werkzaam te blijven voor het bedrijf.
lees verder
 
Grote meerderheid wil winkels open
lees verder
Woonwinkels moeten weer open !
Centrummanagers, ondernemers- en binnenstadverenigingen roepen massaal op om 3 maart de deuren te heropenen, omdat de situatie voor de winkels niet meer houdbaar is. Dit blijkt mede uit de dramatische omzetcijfers van januari.
lees verder
Kastsysteem voor alle ruimtes
Het wandmeubelsysteem Rolf Benz Stretto brengt orde in woonruimtes. Het biedt veel keuzemogelijken qua kleuren, materialen en afmetingen.
lees verder
Woonbranche luidt de noodklok
De Nederlandse woonbranche doet in een brief aan het kabinet een dringende oproep om de woonwinkels te heropenen. De orderportefeuilles zijn nagenoeg leeg en de branche dreigt ook niet in aanmerking te komen voor steunmaatregelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden