Salone Milaan weer later

Donderdag 26 november 2020

De zestigste editie van de Salone del Mobile in Rho - Milaan is voor de derde keer verschoven en wordt nu pas laat in 2021 gehouden.
Salone Milaan weer later

De Salone del Mobile was eerder al uitgesteld vanwege het coronavirus: van 21-26 april 2020 naar 16-21 juni. Eind maart werd echter duidelijk dat ook dat niet haalbaar was en de 2020-editie geheel verviel. De beurs werd toen weer gepland op de gebruikelijke data, van 13-18 april 2021.

 

Maar ook dit tijdstip wordt nu al niet meer haalbaar geacht. De nieuwste planning is nu dat de Salone del Mobile van 5-10 september wordt gehouden. Eerder werd al bekend dat deze zestigste editie een complete interieurbeurs zal worden, dus met meubelen, stoffen, accessoires, projectmarkt, verlichting, huishoudelijke apparaten, keukens en badkamers.

 

P.S. 30-11-2020: Abusievelijk hadden we eerder gemeld dat het van 10-15 september zou zijn.Links

www.salonemilano.it

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, slapen, slaap, slaapkamer, beurs, show, event, evenement, showroom, toonzaal, tentoonstelling, huisshow, vakbeurs, vakevenement, vakevent, woonevent, woonbeurs, meubel, tafel, zitmeubel, kast, bijzettafel, salontafel, eetkamer, trend, trends, milaan, woontrends, interieurtrends, presentatie, presenteren, etaleren, #salonedelmobile, #salonesatellite

Gerelateerd nieuws
Voorjaarsvakdagen bijna van start
De exposanten van de Woonindustrie (DWI) zijn er klaar voor, op 12 en 13 april begint het eerste deel van de Voorjaarsvakdagen, dat van 18 – 20 april vervolgd wordt. Van vernieuwde stands tot nieuwe producten, ze zijn allemaal de moeite van het bezoeken waard.
lees verder
Inretail gooit handdoek
Detailhandelsbrancheorganisatie Inretail gaat niet in hoger beroep tegen de Nederlandse staat om de gedwongen winkelsluiting op te heffen. En het IMF heeft overheden inmiddels geadviseerd om noodlijdende zaken op te kopen!
lees verder
Toegankelijke klasse Artelux
Met het thema ‘City Living’ borduurt Artelux voort op het vorig jaar geïntroduceerde ‘Luxury Living’, waarbij het stadse hotelleven een hoofdrol speelt. Het gaat om toegankelijke klasse, verfijnd en elegant.
lees verder
Elegante subtiele rondingen
DesignLab21, onderdeel van de Dutch Quality Group presenteert de nieuwe bank Vilaz. Volgens het bedrijf is het een typische Design on Stock bank, met een herkenbare signatuur. Modulair, comfortabel en met veel aandacht voor kwaliteit en detail.
lees verder
Onvrede over Mohawk
Filip Balcaen, bestuurder en een grote aandeelhouder van Mohawk, breekt met het Amerikaanse vloerenconcern. Mohawk is het moederbedrijf van Unilin, IVC en Spano.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden