Net Club Fauteuil door Kettal Studio

Vrijdag 27 november 2020

Het Spaanse Kettal introduceert een nieuwe fauteuil in de Net serie. Een stapelbare fauteuil in veel verschillende kleur- en stofsoorten.
Net Club Fauteuil door Kettal Studio
Net Club Fauteuil door Kettal Studio Net Club Fauteuil door Kettal Studio

Kortgeleden publiceerden we reeds over de fraaie nieuwe Molo. Kettal heeft een eigen ontwerp-, onderzoeks- en ontwikkelingsstudio die  de eigen outdoor meubelen ontwerpt. De Design Studio komt nu met de nieuwe clubfauteuil Net, die de gelijknamige collectie aanvult. De Net club fauteuil heeft volgens het bedrijf een klassieke elegante structuur, met een vloeiende lijn die een rustgevende en aantrekkelijke uitstraling geeft. Geweven koorden en aluminium buizen komen samen voor een lichte, handgemaakte look.

 

De Net club fauteuils zijn stapelbaar en verkrijgbaar in achttien Bela Rope -kleuren, 30 Terrain Paints aluminiumkleuren en 34 Terrain Laminate -stoffen. Naar verwachting is Kettal present op de volgende reguliere editie van Orgatec, van 25-29 oktober 2022.Links

www.kettal.com
www.orgatec.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, outdoor, tuin, buiten, tuinaccessoire, tuinmeubilair, tuinmeubel, tuindecoratie, terrasaccessoire, terrasmeubilair, terrasdecoratie, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, bank, tafel verlichting, licht, design, stoel, fauteuil, bank, #Clubnetfauteuil, #Net, #kettal, #orgatec

Gerelateerd nieuws
 
Gerard Castelijn overleden
lees verder
 
Grote meerderheid wil winkels open
lees verder
Woonwinkels moeten weer open !
Centrummanagers, ondernemers- en binnenstadverenigingen roepen massaal op om 3 maart de deuren te heropenen, omdat de situatie voor de winkels niet meer houdbaar is. Dit blijkt mede uit de dramatische omzetcijfers van januari.
lees verder
Zoen en vlinder in de lente
Enzo Architectuur & Interieur introduceert eettafel Vlinder, onderdeel van hun meubelcollectie Zoen, die in 2019 op de markt kwam. Vlinder is volgens het bedrijf een stralend middelpunt, dat is ontstaan tijdens een verstilde periode in een woelige wereld.
lees verder
Kastsysteem voor alle ruimtes
Het wandmeubelsysteem Rolf Benz Stretto brengt orde in woonruimtes. Het biedt veel keuzemogelijken qua kleuren, materialen en afmetingen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden