Nieuw visgraatparket en app Meister

Maandag 30 november 2020

Bij groothandel Heditex is de nieuwe PS 500 visgraatparketcollectie van Meister te zien. Daarnaast introduceert de fabrikant de Interior Designer tool. Met deze app kan de klant thuis zien hoe een vloer tot recht komt in zijn woning.
Nieuw visgraatparket en app Meister
Nieuw visgraatparket en app Meister Nieuw visgraatparket en app Meister

De Interior Designer van Meister is volgens het bedrijf een waardevolle tool voor het visualiseren van een vloer in de eigen woning. Een foto van de woning uploaden, vloer selecteren, en klaar is Kees. De app heeft een speciale verlanglijst functie, hiermee kunnen online en offline adviezen versmelten. De verlanglijst waarop favoriete vloeren verzameld kunnen worden, is van een unieke code voorzien. Deze code kan per e-mail worden verstuurd zodat de verlanglijst ook op een andere computer eenvoudig kan worden geopend. De verlanglijst is ook als pdf-bestand beschikbaar. Die code kan handmatig op www.meister.com worden ingevoerd of via een QR-code worden geopend.

 

Vakdealers kunnen hun klanten hiermee advies geven over de vloeren die zij online al hebben bekeken. Dat kan ook omgekeerd. Klanten ontvangen na het adviesgesprek per e-mail een verlanglijst met daarop de besproken vloeren, zodat ze deze thuis eenvoudig kunnen openen. Vanuit de verlanglijst kunnen de geselecteerde vloeren ook weer met de Interior Designer digitaal in de eigen ruimte worden bekeken.

 

Volgens Meister komt zijn Meister PS 500 visgraatparket zowel in een landelijke als moderne woning perfect tot zijn recht. De planken in de collectie zijn 710 x 142mm met microvoeg rondom, de serie bestaat uit acht natuurgeoliede (foto 2) en zeven mat verniste (foto 1) eiken vloeren aangevuld met een notelaar in een mat verniste uitvoering. Meister moedigt de consument aan om verschillende parketformaten met elkaar te combineren.

 

De acht natuurgeoliede visgraatvloeren zijn in dezelfde kleur te combineren met de PD 400 parketplanken (2200 x 180mm). De mat verniste variant gaat samen met de PS 300 parketvloeren (1187 x 142mm). Het installeren van de vloeren maakt de fabrikant eenvoudig met het gepatenteerde Unizip clicsysteem. Hierbij zijn er geen A en een B plank. Dit verhoogt de snelheid van het leggen door de installateur en vermindert het zaagverlies voor de consument.

 

Op vloerengebied verdeelt Heditex naast het merk Meister ook het merk Bodiax. De groothandel uit Vlaardingen levert verder raamdecoratie en stoffeerbenodigdheden.Links

www.heditex.com
www.meister.com
www.meisterwerke.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, project residentieel, vloer, vloerbedekking, tegel, strook, stroken, laminaat pvc, lvt, keramiek, unzip, steen, hout, parket, visgraat, vloeren, #bodiax, #meister, #meisterwerke, #meisterwerkeschulte, #heditex, #meisterdesign

Gerelateerd nieuws
Onvrede over Mohawk
Filip Balcaen, bestuurder en een grote aandeelhouder van Mohawk, breekt met het Amerikaanse vloerenconcern. Mohawk is het moederbedrijf van Unilin, IVC en Spano.
lees verder
 
Webinar met Harry Bijl
lees verder
 
Nieuwe entreematten
lees verder
Blokker verkoopt Casa
De familie Blokker verkoopt de van oorsprong Belgische interieurketen Casa aan de Nederlandse investeerder Globitas en het management.
lees verder
 
Brand bij Willard
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden