Voorjaarseditie Spotlight 3 dagen

Zaterdag 10 oktober 2020

De behoefte om elkaar in het echt te zien en inspiratie op te doen op een vakbeurs is groot. Gelukkig zijn nog steeds evenementen om naar uit te kijken. Zoals decoratiebeurs Spotlight, die uitgebreid is naar drie dagen. Het evenement vindt plaats van 7-9 maart.
Voorjaarseditie Spotlight 3 dagen

Eerder maakte Interieurjournaal al de data van Spotlight bekend. Dit waren toen nog 7 en 8 maart 2021. De locatie blijft de Beursfabriek in Nieuwegein. Nu is de beurs echter uitgebreid met een extra dag, dinsdag 9 maart.

 

De beurs grenst aan DWI (De Woonindustrie) en heeft veel parkeergelegenheid. Bezoekers van Spotlight zijn onder meer afkomstig van cadeauwinkels, interieurzaken en webshops. Zij kunnen hier inkopen, inspiratie opdoen en trendspotten. De producten zijn decoratie-artikelen: woonaccessoires, stationery, gedekte tafel, gifts, sieraden en horloges, fashion accessoires, design artikelen, lifestyle producten, feestartikelen, boeken, speelgoed en baby- en kinderproducten.

 

Spotlight maakt verder bekend dat het nog meer de diepte ingaat, met Kids & Stationery, Gifts & Gadgets en Party. Hoe dit wordt ingevuld is nog niet duidelijk, maar dit zou vorm kunnen krijgen in een duidelijke segmentering.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.spotlight-event.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event,decoratie, accessoires, papier, schrijfmateriaal, stationery, verlichting, licht, interieurbekleding, #woonindustrie, #dewoonindustrie, #dwi, #spotlight, #spotlightevent

Gerelateerd nieuws
De bergen in met Rosenthal
Fabrikant van porseleinen tafelwaren- en woonaccessoires Rosenthal breidt zijn serviescollectie Mesh uit met de nieuwe kleur Mountain. Ook is voor het eerst glaswerk toegevoegd aan de collectie.
lees verder
Meubelbeurs Brussel gaat toch door!
Er komt in 2020 toch nog een Meubelbeurs Brussel: een maand later dan oorspronkelijk gepland wordt het mogelijk de beurs digitaal te bezoeken!
lees verder
Fetim verhuisd
De Fetim Group is binnen Amsterdam verhuisd naar een nieuwe locatie aan de Abram Dudok van Heelstraat.
lees verder
 
Decor Concept Store Eichholtz
lees verder
GIO Erkenning interieurproducten
Afgelopen vrijdag, 16 oktober, tijdens de DDW hebben meerdere fabrikanten Gio-erkenningen gekregen voor hun zitmeubelen en virtuele haard.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden