Virtueel inrichten bij Ikea

Woensdag 03 mei 2023

Ikea lanceert Kreativ: een nieuwe tool in de Ikea app waarmee ruimtes virtueel kunnen worden ingericht met Ikea meubels.
Virtueel inrichten bij Ikea

Gebruikers scannen hun woonruimtes via de tool en met behulp van artificial intelligence (AI) worden de scans omgezet in virtuele ruimtes met de juiste afmetingen. Meubels die al in de ruimtes staan, kunnen met één druk op de knop worden weggehaald of juist onderdeel blijven van het nieuwe interieur. De Kreativ tool is vanaf vandaag beschikbaar in de Ikea app.

 

Met Kreativ wil Ikea klanten inspireren om al hun interieurideeën tot leven te laten komen, zonder dat er een meetlint aan te pas hoeft te komen. Via de tool is het makkelijk om de woonruimtes naar de app te uploaden en ze vervolgens (opnieuw) in te richten. Wanneer het ontwerp naar wens is, kunnen gebruikers de gekozen Ikea producten in hun winkelmandje plaatsen en bestellen. Ook kunnen de ontwerpideeën online worden opgeslagen en gedeeld. Er zijn ook vijftig 3D-showrooms beschikbaar in de tool voor wie meer inspiratie wil.Links

www.ikea.nl
www.ikea.com

Tags

nieuws, interieur, meubels, vloeren, investering, duurzaamheid, winkels, kosten, verbouwingen, winkels, raamdecoratie, verlichting, woonaccessoires, app, ai, artificial intelligence, #Ikea, #kreativ, #artificialintelligence

Gerelateerd nieuws
 
Nieuwe reorganisatie Signify
lees verder
 
Milaan breidt digitale aanbod uit
lees verder
Toekomstgerichte Meubelbeurs
We blikken graag nog even terug op Meubelbeurs Brussel. Tijdens deze editie stond de toekomst centraal. Deze toekomst kent (economische) uitdagingen, maar de organisatie was erg te spreken over de editie van 2023, die iets meer bezoekers trok dan in 2022.
lees verder
 
Succesvol jaar Jysk
lees verder
Partnership Nobel Capital en Comafin
De Comafin Groep, een vooraanstaande franchiseorganisatie in de woninginrichtingsbranche, heeft een samenwerking aangekondigd met Nobel Capital Partners.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden