Virtueel inrichten bij Ikea

Woensdag 03 mei 2023

Ikea lanceert Kreativ: een nieuwe tool in de Ikea app waarmee ruimtes virtueel kunnen worden ingericht met Ikea meubels.
Virtueel inrichten bij Ikea

Gebruikers scannen hun woonruimtes via de tool en met behulp van artificial intelligence (AI) worden de scans omgezet in virtuele ruimtes met de juiste afmetingen. Meubels die al in de ruimtes staan, kunnen met één druk op de knop worden weggehaald of juist onderdeel blijven van het nieuwe interieur. De Kreativ tool is vanaf vandaag beschikbaar in de Ikea app.

 

Met Kreativ wil Ikea klanten inspireren om al hun interieurideeën tot leven te laten komen, zonder dat er een meetlint aan te pas hoeft te komen. Via de tool is het makkelijk om de woonruimtes naar de app te uploaden en ze vervolgens (opnieuw) in te richten. Wanneer het ontwerp naar wens is, kunnen gebruikers de gekozen Ikea producten in hun winkelmandje plaatsen en bestellen. Ook kunnen de ontwerpideeën online worden opgeslagen en gedeeld. Er zijn ook vijftig 3D-showrooms beschikbaar in de tool voor wie meer inspiratie wil.Links

www.ikea.nl
www.ikea.com

Tags

nieuws, interieur, meubels, vloeren, investering, duurzaamheid, winkels, kosten, verbouwingen, winkels, raamdecoratie, verlichting, woonaccessoires, app, ai, artificial intelligence, #Ikea, #kreativ, #artificialintelligence

Gerelateerd nieuws
Digitale academie
De Digitale Academie van de Ambiente, Christmasworld en Creativeworld georganiseerd door de Messe Frankfurt gaat van start met duurzaamheid als openingsthema.
lees verder
 
Imm SE 2023 noviteiten
lees verder
Gezelliger eetkamer?
[Sponsored artikel] - De eetkamer is de plek waar we samenkomen met familie en vrienden om te eten en te genieten van elkaars gezelschap. Hoe maak je je eetkamer gezelliger?
lees verder
 
NIeuwe ceo Ikea
lees verder
Levendig Design District 2023
Afgelopen week vond Design District plaats in Rotterdam, de beurs voor de interieurprofessional.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden