Vierde Festival Interieur

Woensdag 03 mei 2023

Op 23 juni organiseert BNS Crisp voor de vierde keer het Festival Interieur. Opnieuw op een verrassend locatie, zo meldt de vereniging voor interieurstylisten.
Vierde Festival Interieur

Tijdens Festival Interieur belooft organisator BNS Crisp interieurstylisten uit hun dagelijkse beslommeringen te halen en mee te nemen op een inspirerende ontdekkingsreis in de wereld van kleur, levend groen, interieur, trends, nieuwe woonvormen, designers en kunst. Festival Interieur is meer dan een beurs, netwerkborrel of trendevent. Het is opgezet als een creatief event waar inspiratie en ontmoeten centraal staan.

Deze vierde editie van Festival Interieur wordt gehouden bij Buitenplaats Netl in Kraggenburg. Via het grootste bamboebos van de Benelux bereik je het festivalterrein met als middelpunt een sfeervolle kas voorzien van alle luxe en faciliteiten. Ook rondom de kas kun je genieten van het landschap en andere bijzondere binnen- en buitenplekken.

Koop vóór 31 mei een kaartje met het early bird-tarief voor € 95 (in 2022 was een ticket € 45), na 1 juni € 125. Voor leden van BNS Crisp is een ticket met early bird-tarief € 25, na 1 juni € 35. De genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Tickets zijn hier te bestellen.

Eerdere edities van het Festival Interieur werden gehouden in april, mei en juni 2022.Links

www.bnscrisp.nl
www.festivalinterieur.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht,decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, tradedays, Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, brancheorganisatie, branchevereniging, stylist, binnenhuisarchitect, interieurontwerp, ontwerp, textielbeurs, textielvakbeurs, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, magazine, #crisp, #bnscrisp, #festivalinterieur

Gerelateerd nieuws
Digitale academie
De Digitale Academie van de Ambiente, Christmasworld en Creativeworld georganiseerd door de Messe Frankfurt gaat van start met duurzaamheid als openingsthema.
lees verder
 
Imm SE 2023 noviteiten
lees verder
 
NIeuwe ceo Ikea
lees verder
Levendig Design District 2023
Afgelopen week vond Design District plaats in Rotterdam, de beurs voor de interieurprofessional.
lees verder
Banenwinkel voor retail
Inretail opent per 1 juni een tijdelijke banenwinkel in Deventer, met als doel om werkzoekenden, werkgevers en andere betrokkenen in de non-food retail met elkaar te verbinden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden