Vescom ge´nspireerd door hout

Dinsdag 25 februari 2020

Vescom, leverancier van wandbekleding voor de projectmarkt, introduceert twee nieuwe patronen voor vinylbehang: Wutai en Corvo. Beide zijn ge´nspireerd op het gevoel van hout en hebben een organische en natuurlijke uitstraling.
Vescom ge´nspireerd door hout
Vescom ge´nspireerd door hout Vescom ge´nspireerd door hout Vescom ge´nspireerd door hout Vescom ge´nspireerd door hout

Het nieuwe Vescom-dessin Wutai (foto 1 en 2) heeft een organische schorsstructuur met een droge matte uitstraling. Wutai is verkrijgbaar in 14 kleuren, van zeer donker verkoold antraciet tot lichte, warme houttinten.

 

Corvo (foto 3 en 4) is ook geïnspireerd door de natuurlijke uitstraling van hout. Dit patroon heeft een robuuste structuur en geeft een driedimensionaal effect op de muur. Dit 'zware' product is volgens Vescom sterk en veerkrachtig en geschikt voor ruimtes die intensief worden gebruikt. De negen gedempte houttinten benadrukken volgens het bedrijf uit Deurne het gevoel van hout.

 

Tenslotte wordt ook nog de vinyl-wandbekleding Sagara opnieuw uitgegeven in een nieuw en uitgebreid kleurengamma (foto 5). Er is keuze uit 44 kleuren, waaronder veel neutrale kleuren, zwart, warm grijs en wolwit, evenals tal van eigentijdse tinten groen en geel.Links

www.vescom.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, textiel, wonen, woning, woon, design, bekleding, stoffering, wand, wandbekleding, vinlywandbekleding, afwerking, muur, wandafwerking, woonkamer, behang, projectinrichting, project, kantoor,#vescom

Gerelateerd nieuws
 
Economische crisis dodelijker dan corona
lees verder
Textielinitiatieven tegen corona
De coronacrisis heeft veel negatieve gevolgen. Moeilijke tijden halen in veel gevallen echter ook het beste in mensen naar boven. Verschillende bedrijven in de woonbranche zetten zich in om de crisis te bestrijden.
lees verder
Veiligheidsprotocol woonwinkels
Inretail heeft het protocol ĹVeilig winkelenĺ dat samen met het Nederlandse ministerie van Economische Zaken werd ontwikkeld aangevuld met branchespecifieke protocollen.
lees verder
Salone del Mobile 2020 vervalt
Het zal niet meer als een grote verrassing komen: vanwege de corona-crisis vervalt de 2020-editie van Salone del Mobile in Rho - Milaan. De beurs wordt pas weer in 2021 gehouden.
lees verder
Geen compensatie woonwinkels
Nederlandse woonwinkels komen niet in aanmerking komen voor de TOGS-regeling, de noodsteun vanwege corona. Het ministerie maakt zichzelf belachelijk door deze retailers niet als rechtstreeks getroffen te bestempelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden