Verwoestende brand Moso

Dinsdag 25 februari 2020

Bamboespecialist Moso International is vrijdagavond 21 februari getroffen door een verwoestende brand. Gaat de importeur dit overleven?
Verwoestende brand Moso

Door nog onbekende oorzaak is er brand ontstaan in het magazijn van Moso in Zwaag, waar gelukkig toen geen personen aanwezig waren. Zowel het magazijn als de kantoren moeten als verloren worden beschouwd. Het naastgelegen pand van Defranq is door de brand ook totaal verwoest.

De medewerkers van Moso hebben hun werkzaamheden hervat op een tijdelijke locatie. De commerciële werkzaamheden zijn momenteel gericht op het informeren van klanten en het vinden van oplossingen voor door de brand ontstane voorraadtekorten. Medewerker José de Ruijter-Luken stelt: ‘De continuïteit staat niet ter discussie. Wij zijn zeer strijdvaardig en zijn er zeker van dat we hier, met alle aangeboden hulp, sterker uitkomen.’

Bamboe-importeur Moso is opgericht in 1997 en vestigde zich in 2015 in een nieuw pand op industrieterrein Zevenhuis, dat tevens dienst doet als showroom. Moso levert uit diverse magazijnen (in Zwaag en buiten Europa) en direct vanuit fabrieken in China aan distributeurs.Links

www.moso.eu

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, parket, hout, bamboe, bamboo, stofferen, stoffering, opening, brand, vuur, #moso

Gerelateerd nieuws
 
Tendence vernieuwd
lees verder
Nieuwe hut Moso
Sinds vorige week heeft Moso International uit Zwaag een nieuwe tijdelijke kantoorlocatie gevonden, een magazijn was al iets eerder gevonden in Venhuizen.
lees verder
 
Economische crisis dodelijker dan corona
lees verder
Veiligheidsprotocol woonwinkels
Inretail heeft het protocol ‘Veilig winkelen’ dat samen met het Nederlandse ministerie van Economische Zaken werd ontwikkeld aangevuld met branchespecifieke protocollen.
lees verder
Geen compensatie woonwinkels
Nederlandse woonwinkels komen niet in aanmerking komen voor de TOGS-regeling, de noodsteun vanwege corona. Het ministerie maakt zichzelf belachelijk door deze retailers niet als rechtstreeks getroffen te bestempelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden