Geheime tip van Eikelenboom

Woensdag 26 februari 2020

Verlichtingsspecialist een Eikelenboom deelde onlangs een geheime tip voor perfecte werkplekverlichting bij een eventueel bezoek aan de uitgestelde Light + Building in Frankfurt.
Geheime tip van Eikelenboom
Geheime tip van Eikelenboom Geheime tip van Eikelenboom Geheime tip van Eikelenboom

Eikelenboom Architectural Lighting zou, na de afgelopen IMM Cologne, van 8-13 maart op de verlichtingsbeurs Light+Building in Frankfurt staan voor een Europese keur aan verlichtingsmerken Luceplan (Italië), Santa & Cole (Spanje, foto 2, Tafellamp Cesta), Steng (Duitsland, foto 3, Brigg), Vibia (Spanje), Wever & Ducré (België, foto 4, Wetro) en Zero (Zweden).

Zwitserland ontbrak nog in dat lijstje, misschien ook daarom verwijst Eikelenboom ook naar de firma Schätti Leuchten uit het Zwitserse Schwanden die volgens de firma uit Amsterdam de perfecte werkplekverlichting combineert met een frisse kijk op kleur (foto 1). Schätti, ook te zien op afgelopen 2018-editie van Orgatec in Keulen, had zich ingeschreven op de beurs Light + Building van 8-13 maart in Frankfurt, maar die is uitgesteld tot september.

De komende Orgatec in 2020 in Keulen wordt overigens gehouden van dinsdag 27 - zaterdag 31 oktober 2020.Links

www.eikelenboom.nl
www.light-building.messefrankfurt.com
www.luceplan.com
www.orgatec.com
www.santacole.com
www.schaetti-leuchten.ch
www.steng.de
www.vibia.com
www.wever-ducre.com
www.zerolighting.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, project, hospitality, kantoor, werkplek, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, verlichting, licht, lamp, led, armatuur, design, stoel, #orgatec, #koelnmesse, #eikelenboom, #luceplan, #orgatec, #santacole, #schaettileuchten, #steng, #vibia, #weverducre, #zerolighting, #lightbuilding, #messefrankfurt

Gerelateerd nieuws
Geluidsdempende U van Axolight
Axolight presenteert de nieuwe versie van U-Light met een geluidsabsorberend paneel om de omgevingsgeluid te verminderen. Volgens de fabrikant is dit de perfecte oplossing om lichtkwaliteit, akoestisch comfort, technologie en ecologie te combineren.
lees verder
 
Economische crisis dodelijker dan corona
lees verder
Veiligheidsprotocol woonwinkels
Inretail heeft het protocol ‘Veilig winkelen’ dat samen met het Nederlandse ministerie van Economische Zaken werd ontwikkeld aangevuld met branchespecifieke protocollen.
lees verder
Salone del Mobile 2020 vervalt
Het zal niet meer als een grote verrassing komen: vanwege de corona-crisis vervalt de 2020-editie van Salone del Mobile in Rho - Milaan. De beurs wordt pas weer in 2021 gehouden.
lees verder
Geen compensatie woonwinkels
Nederlandse woonwinkels komen niet in aanmerking komen voor de TOGS-regeling, de noodsteun vanwege corona. Het ministerie maakt zichzelf belachelijk door deze retailers niet als rechtstreeks getroffen te bestempelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden