Ook Salone del Mobile uitgesteld

Woensdag 26 februari 2020

Na het annuleren en uitstellen van diverse beurzen, is nu ook Salone del Mobile geannuleerd en uitgesteld tot juni.
Ook Salone del Mobile uitgesteld

Nadat al eerder diversen beurzen in Azië waren geannuleerd of uitgesteld, werd eergisteren bekend dat de eerste Europese beurs op interieurgebied, de Light + Building in Frankfurt in maart, tot september uitgesteld is.

Gisterenavond maakte ook de organisatie van Salone del Mobile in Milaan, die van 21-26 april zou worden gehouden, bekend dat de beurs wordt uitgesteld naar juni in verband met het gevaar voor de publieke gezondheid. De meubelbeurs wordt dan van dinsdag 16 tot zondag 21 juni gehouden.Links

www.salonemilano.it

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, slapen, slaap, slaapkamer, beurs, show, event, evenement, showroom, toonzaal, tentoonstelling, huisshow, vakbeurs, vakevenement, vakevent, woonevent, woonbeurs, meubel, tafel, zitmeubel, kast, bijzettafel, salontafel, eetkamer, trend, trends, milaan, woontrends, interieurtrends, presentatie, presenteren, etaleren, #corona, #salonedelmobile, #salonesatellite

Gerelateerd nieuws
Geluidsdempende U van Axolight
Axolight presenteert de nieuwe versie van U-Light met een geluidsabsorberend paneel om de omgevingsgeluid te verminderen. Volgens de fabrikant is dit de perfecte oplossing om lichtkwaliteit, akoestisch comfort, technologie en ecologie te combineren.
lees verder
 
Economische crisis dodelijker dan corona
lees verder
Marty Hanegraaf overleden
Marty Hanegraaf is overleden. De eigenaar van het gelijknamige meubelagenturenbedrijf uit Den Bosch was al enige tijd ziek.
lees verder
Veiligheidsprotocol woonwinkels
Inretail heeft het protocol ‘Veilig winkelen’ dat samen met het Nederlandse ministerie van Economische Zaken werd ontwikkeld aangevuld met branchespecifieke protocollen.
lees verder
Salone del Mobile 2020 vervalt
Het zal niet meer als een grote verrassing komen: vanwege de corona-crisis vervalt de 2020-editie van Salone del Mobile in Rho - Milaan. De beurs wordt pas weer in 2021 gehouden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden