Nieuwe Piet Boons

Dinsdag 25 februari 2020

Interieur- en productdesign Studio Piet Boon voegt drie gedurfde nieuwe ontwerpen aan de meubelcollectie toe en een in hoogte aangepast model.
Nieuwe Piet Boons
Nieuwe Piet Boons Nieuwe Piet Boons Nieuwe Piet Boons Nieuwe Piet Boons

Studio Piet Boon startte dit jaar op de IMM Cologne al met een bijzonder outdoor heating-product, maar het heeft nog veel meer meubelnieuws.

Er zijn namelijk recent drie nieuwe ontwerpen (Derk, Noor en Job & Lot) én een verhoogde variant van de Bo-sofa aan de collectie toegevoegd.

Derk (foto 1 en 2) is een royale en modulaire bank, minimalistisch vormgegeven door de sterke horizontale lijn. De opvallende en royale armleuning valt over het zitkussen en biedt een stevig oppervlak dat als functioneel plateau kan dienen.

De poef Noor is (foto 3) geïnspireerd op de zachte vorm en uitstraling van kiezelstenen en hebben een asymmetrische vormgeving die multi-inzetbaar is.

De twee kleine keramische krukken Job & Lot (foto 4) kunnen ook als bijzettafeltjes worden gebruikt. Job is breder aan de bovenkant en daardoor makkelijker te verplaatsen.

De Bo-sofa, gelanceerd in 2016, is opnieuw uitgevonden door het plaatsen van een verhoogd frame, uitgevoerd in massief eikenhout: de High Bo (foto 5). Deze kan aan tafel gebruikt worden in een eetkamer. De 'loungy' High Bo is daarmee een luxe oplossing voor een eetkamer met een meer nonchalante sfeer.Links

www.pietboon.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, meubilair, zitmeubel, bank, poef, bijzettafel, kruk, eetkamer, lounge, #pietboon, #immcologne, #derk, #noor, #highbo

Gerelateerd nieuws
 
Economische crisis dodelijker dan corona
lees verder
Marty Hanegraaf overleden
Marty Hanegraaf is overleden. De eigenaar van het gelijknamige meubelagenturenbedrijf uit Den Bosch was al enige tijd ziek.
lees verder
Veiligheidsprotocol woonwinkels
Inretail heeft het protocol ‘Veilig winkelen’ dat samen met het Nederlandse ministerie van Economische Zaken werd ontwikkeld aangevuld met branchespecifieke protocollen.
lees verder
Salone del Mobile 2020 vervalt
Het zal niet meer als een grote verrassing komen: vanwege de corona-crisis vervalt de 2020-editie van Salone del Mobile in Rho - Milaan. De beurs wordt pas weer in 2021 gehouden.
lees verder
Geen compensatie woonwinkels
Nederlandse woonwinkels komen niet in aanmerking komen voor de TOGS-regeling, de noodsteun vanwege corona. Het ministerie maakt zichzelf belachelijk door deze retailers niet als rechtstreeks getroffen te bestempelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden