Light + Building uitgesteld!

Maandag 24 februari 2020

Zoals Interieurjournaal vanochtend meldde stonden tot voor kort de lichten nog op groen voor vakbeurs Light + Building. Het evenement zou in maart plaatsvinden, totdat het coronavirus dit weekeind toesloeg in ItaliŽ. De beurs is nu toch uitgesteld tot september. De Design Plus awards zijn wel bekend gemaakt.
Light + Building uitgesteld!
Light + Building uitgesteld! Light + Building uitgesteld!

Tot dusver werd de kans op een besmetting met het Coronavirus laag geacht en wilde organisatie Messe Frankfurt de beurs door laten gaan. Na de onverwachte verschijning van het virus in Italië, afgelopen weekend, is de situatie echter opnieuw geanalyseerd in samenwerking met de volksgezondheidsautoriteiten van de stad Frankfurt. Er zou een gezondheidscontrole van Chinese bezoekers moeten plaatsvinden in meerdere fases, een enorme uitdaging voor Messe Frankfurt.

 

Bovendien worden steeds meer reisbeperkingen ingevoerd, waardoor het voor zowel bezoekers als exposanten moeilijk is om de beurs bij te wonen. Daarom is besloten om Light + Building alsnog uit te stellen naar midden of eind september, de data worden nog bekend gemaakt.

 

Er is echter ook prettig nieuws te melden. De winnaars van Design Plus awards zijn namelijk bekend gemaakt. Zo winnen vier hanglampen de felbegeerde Best of award van Design Plus. Twee hiervan zijn Discovery Vertical 140 van Artemide (foto 1) en Break-it van Oligo Lichttechnik (foto 2). Een 'Special Mention' voor Young professionals is er onder meer voor een schakelaarreeks van beton, Tois van Jens Zijlstra (foto 3).

 

P.S. 27-02-2020: De nieuwe data zijn gepland, van 27 september tot en met 2 oktober 2020.Links

www.light-building.messefrankfurt.com
www.messefrankfurt.be
www.messefrankfurt.com
www.messefrankfurt.nl
www.oligo.de
www.artemide.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, project, outdoor, tuin, verlichting, lamp, muurlamp, verlichtingsartikel, lichtelement, designverlichting, designlamp, hanglamp, tafellamp, vloerlamp, #corona, #lightbuilding, #artemide, #oligolichttechnik, #jenszijlstra

Gerelateerd nieuws
Geluidsdempende U van Axolight
Axolight presenteert de nieuwe versie van U-Light met een geluidsabsorberend paneel om de omgevingsgeluid te verminderen. Volgens de fabrikant is dit de perfecte oplossing om lichtkwaliteit, akoestisch comfort, technologie en ecologie te combineren.
lees verder
 
Economische crisis dodelijker dan corona
lees verder
Veiligheidsprotocol woonwinkels
Inretail heeft het protocol ĎVeilig winkelení dat samen met het Nederlandse ministerie van Economische Zaken werd ontwikkeld aangevuld met branchespecifieke protocollen.
lees verder
Salone del Mobile 2020 vervalt
Het zal niet meer als een grote verrassing komen: vanwege de corona-crisis vervalt de 2020-editie van Salone del Mobile in Rho - Milaan. De beurs wordt pas weer in 2021 gehouden.
lees verder
Geen compensatie woonwinkels
Nederlandse woonwinkels komen niet in aanmerking komen voor de TOGS-regeling, de noodsteun vanwege corona. Het ministerie maakt zichzelf belachelijk door deze retailers niet als rechtstreeks getroffen te bestempelen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden