Veilige horeca afstand bij Meubitrend

Woensdag 29 april 2020

Langzaam worden de Corona maatregelen iets losgelaten. De horeca snikt echter nog steeds naar verlichting. Meubitrend kan hier wellicht aan bijdragen met het Social Safer frame.
Veilige horeca afstand bij Meubitrend
Veilige horeca afstand bij Meubitrend Veilige horeca afstand bij Meubitrend

De Social Safer is een frame met een venster dat afstand creëert in horeca gelegenheden. Daardoor zorgt het product volgens Meubitrend voor een goede bezetting van de zaak en uitstraling op niveau.

 

Deze zelf staande frames zijn flexibel inzetbaar en verkrijgbaar in standaard en maatwerk uitvoeringen. Het frame van eikenhout in twee kleuren olie beschikbaar en voorzien van onbreekbaar venster. De Social Safer staat op een metalen voet en kan uitgevoerd worden met een met krijtbord inzet-paneel. en met aanzetstukken voor wandbanken. Het frame is geschikt voor laag en hoog zitten en ook toepasbaar met afhaalbalie.Links

www.meubitrendprojecten.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, project, horeca, restaurant, bar, meubel, accessoires, decoratie, interieurbouw, corona, virus, covid19, kuchscherm, scherm, roomdivider, scheiding, scheidingswand, paneel, #meubitrend, #socialsafer, #corona, #covid19

Gerelateerd nieuws
Modulaire Molo
Molo is volgens Kettal een voorbeeld van een modulaire bank in zijn puurste vorm. De bank is gemaakt om zich makkelijk aan te passen aan de gewenste situatie en ruimte.
lees verder
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
Deense meubels via Lunar
De Belgische agent Lunar Society is sinds begin deze maand gestart met het vertegenwoordigen van een typisch Scandinavisch meubelmerk in de Benelux.
lees verder
DWI Voorjaarsvakdagen
DWI (De Woonindustrie) geeft vast een sneak preview van de Voorjaarsvakdagen in februari met nieuwe en verlengde samenwerkingen met exposanten en mooie collecties. Ook de data zijn bekend.
lees verder
Ultiem loungen bij Natuzzi
De uit Turijn afkomstige Paola Navone wordt ge´nspireerd door een soort onvolmaakte schoonheid. Daarnaast richt zij zich met haar ontwerpen voor Natuzzi op eenvoud en details die de vredige en ontspannen levensstijl in de Italiaanse Puglia regio volgens haar oproepen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden