Veilige horeca afstand bij Meubitrend

Woensdag 29 april 2020

Langzaam worden de Corona maatregelen iets losgelaten. De horeca snikt echter nog steeds naar verlichting. Meubitrend kan hier wellicht aan bijdragen met het Social Safer frame.
Veilige horeca afstand bij Meubitrend
Veilige horeca afstand bij Meubitrend Veilige horeca afstand bij Meubitrend

De Social Safer is een frame met een venster dat afstand creëert in horeca gelegenheden. Daardoor zorgt het product volgens Meubitrend voor een goede bezetting van de zaak en uitstraling op niveau.

 

Deze zelf staande frames zijn flexibel inzetbaar en verkrijgbaar in standaard en maatwerk uitvoeringen. Het frame van eikenhout in twee kleuren olie beschikbaar en voorzien van onbreekbaar venster. De Social Safer staat op een metalen voet en kan uitgevoerd worden met een met krijtbord inzet-paneel. en met aanzetstukken voor wandbanken. Het frame is geschikt voor laag en hoog zitten en ook toepasbaar met afhaalbalie.Links

www.meubitrendprojecten.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, project, horeca, restaurant, bar, meubel, accessoires, decoratie, interieurbouw, corona, virus, covid19, kuchscherm, scherm, roomdivider, scheiding, scheidingswand, paneel, #meubitrend, #socialsafer, #corona, #covid19

Gerelateerd nieuws
Rapport Meubelzaken verschenen
In het Marketingrapport Meubelzaken 2020 staan de resultaten van een onderzoek onder meubelspeciaalzaken in Nederland. Hierin geeft Markdata.nl een overzicht van de ontwikkelingen in de meubeldetailhandel in Nederland.
lees verder
Nieuwe topman Riviera Maison
Edo Beukema is begin juni aangesteld als managing director van Rivičra Maison. In deze rol zal hij naast ceo Henk Teunissen verder werken aan de groei en de transformatie naar een omnichannel organisatie.
lees verder
 
Ruik Let's Pause
lees verder
 
Daling woonretail april
lees verder
Opschorting voor Recor
Recor zit in grote problemen. Vorige week maandag is er door de Rechtbank in Antwerpen opschorting verleend aan de Limburgse meubelfabrikant uit Hasselt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden