Veelzijdig werkplekconcept

Maandag 16 oktober 2023

Occony introduceert The Living Workspace, de nieuwste samenwerking met ontwerper Robert Bronwasser.
Veelzijdig werkplekconcept
Veelzijdig werkplekconcept Veelzijdig werkplekconcept

The Living Workspace is volgens Occony een nieuw soort werkplekconcept, balancerend tussen open en gesloten werkplekken. Het concept is geïnspireerd door de natuur, met organische vormen en slimme oplossingen die functionaliteit, verbinding en welzijn moeten bevorderen, zelfs in de meest zakelijke omgevingen.

 

The Living Workspace is een modulair systeem dat aanpasbaar is in afmeting, kleur en samenstelling. Het fungeert als een innovatieve vervanging voor conventionele werkplekken, om samen te werken of rustige, ergonomische werkplekken om individueel te werken. De Occony werkplekken zijn akoestisch geoptimaliseerd, elektrisch in hoogte verstelbaar, en voldoen aan de NPR 1813 en NEN 527 richtlijnen voor zit-sta werkplekken.Links

www.occony.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, meubel, tafel, design, stoel, kantoormeubel, kantoorinrichting, bedrijfskantoor, werkruimte, kantooromgeving, werkvloer, hotel, kantoor, kantoorfaciliteit, home office, homeoffice, werkplek, werkomgeving, hospitality, bureau, stoel, #occony

Gerelateerd nieuws
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
Well-Fair naar Silver Care
Vendis Capital neemt volgende stap in de opbouw van haar 'langer-comfortabel-thuis-wonen'-bedrijf Silver Care middels de acquisitie van senior bedden specialist Well-Fair.
lees verder
 
Pastoe failliet
lees verder
Nieuwe directeur Modint
Het bestuur van Modint heeft Roos Smulders als nieuwe directeur van Modint benoemd.
lees verder
Evan verhuist naar Meubar
De fabriek van Evan Furniture verhuist naar de volledig nieuw gebouwde, hoogtechnologische locatie van Meubar in Aartrijke. Deze site is drie keer zo groot als de omvang van het huidige Evan te Veurne.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden