Early-Bird Interieurprofessionaldag

Maandag 16 oktober 2023

Op 13 november 2023 nodigt De Woonindustrie (DWI) interieurprofessionals uit voor een grensverleggende zintuiglijke ervaring tijdens de Interieurprofessionaldag. Het thema is opnieuw Connect Your Senses.
Early-Bird Interieurprofessionaldag

We schreven al eerder over de Interieurprofessionaldag: Ervaar New Sensitivity met interieur trendforecaster Anne Marie Commandeur, ontdek biophilic design en akoestiek, laat je inspireren door kleurpioniers van Raw Color, ruik de kracht van natuurlijke geuren met Red Dot Award-winnaar Transduce, en voel de stoffen en tactiliteit met textielexpert Wilhelmine van Aerssen en stijlmaker Walter Wuis. Krijg van Jeanne-tine van Vonderen een voorproefje over het ontwerpen van een goed zakelijk interieur, passend bij de branding van een merk of leer van Tessa Pellemans meer over het vertalen van je handschrift naar een digitaal ontwerp in Sketchbook.

 

Op de bruisende Pop-up Bedrijvenmarkt ontmoeten de bezoekers merkpartners van het evenement. Ze presenteren er trots hun nieuwste producten en innovatieve collecties. Er is daarnaast ook een trendroute langs exposanten van De Woonindustrie.

 

De Interieurprofessionaldag is bedoeld voor interieurontwerpers, interieurstylisten, productontwikkelaars, interieurmerken en iedereen met een passie voor interieur. Tickets zijn beschikbaar via deze link. Het early-bird tarief gold tot 17 oktober, maar voor partners van BNS Crisp, (ex)studenten van NIA of exposanten van DWI geldt altijd een aantrekkelijk tarief.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.bnscrisp.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, interieurprofessionals, #woonindustrie, #dwi, #dewoonindustrie, #bnscrisp, #niaacademie, #connectyoursenses

Gerelateerd nieuws
Outdoor.Ambiente.Living succesvol
De derde editie van Outdoor.Ambiente.Living vond plaats in het kader van Intergastra 2024, de vakbeurs voor de hotel- en gastronomiesector, van 3 tot 7 februari.
lees verder
Prijs koopwoningen gestegen
De prijzen van koopwoningen in Nederland zijn in januari bijna 2% hoger dan jaar eerder, zo meld het CBS.
lees verder
 
R+T Award Aura Illuminated Shades
lees verder
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
Consument minder negatief
De stemming onder consumenten verbeterde ook in februari weer iets, meldt het CBS. Het consumentenvertrouwen steeg van -28 in januari naar -27 in februari. De koopbereidheid verbeterde, terwijl het oordeel over het economische klimaat wat verslechterde.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden