Strakke modellen van Ignore

Dinsdag 17 oktober 2023

In samenwerking met de Nederlandse designers Jan Willem van Elten en Alex Groot Jebbink presenteert Ignore drie nieuwe stoelen, een strakke hanglamp en een verstelbare staande lamp.
Strakke modellen van Ignore
Strakke modellen van Ignore Strakke modellen van Ignore Strakke modellen van Ignore

Volgens oprichter van Ignore, Julien van Hassen, zijn de nieuwe ontwerpen uniek en functioneel. De designers hun eigen visie op design vertaald naar de strakke en minimalistische stijl van het bedrijf. De ontwerpen zijn mede dankzij het gebruik van gepoedercoat staal herkenbaar ignore, maar hebben wel een stevige handtekening van de ontwerper zelf.

 

Shift is ontworpen door Jan Willem van Elten. De zwevende zitting en lange profielvormige achterpoten maken deze stoel volgens ignore prachtig in elk detail. Het model heeft een strak minimalistisch ontwerp met een gestoffeerde zitting en rugleuning. De shift wordt op maat gemaakt in Nederland en is zelf, helemaal naar wens, samen te stellen. De stoel is zowel met als zonder armleuning te bestellen en is leverbaar in verschillende stofsoorten en kleuren. Zo is er de keuze uit de stoffen van Facet, Kvadrat en Vescom. Het frame is uitgevoerd in zwart gepoedercoat staal.

 

Tilt, ontworpen door Alex Groot Jebbink, wordt ook gemaakt in Nederland. Dankzij de kantelbare kap creëer je, zo zegt ignore, in een handomdraai een nieuwe look voor de lamp. Het armatuur wordt gekenmerkt door gepoedercoat staal, met een subiel detail van kurk. De tilt is er als hanglamp maar ook verkrijgbaar als vloerlamp.

 

Unwind (door Jan Willem van Elten) is volgens de ontwerper een modern klassieker. Een fijngebouwd lijnenspel gecombineerd met een comfortabele, gestoffeerde zitting maken van de loungestoel de blikvanger. De Unwind loungestoel wordt op maat gemaakt in Nederland en is zelf, helemaal naar wens, samen te stellen. De stoel is zowel met als zonder armleuning te bestellen en is leverbaar in verschillende stofsoorten en kleuren. Zo is er de keuze uit de stoffen van Facet, Kvadrat en Vescom. Het frame is uitgevoerd in zwart gepoedercoat staal.Links

www.ignoreamsterdam.com
www.janwillemvanelten.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, meubel, kleinmeubel, bijzettafel, tafel eettafel, design, dutchdesign, #ignore, #ignoreamsterdam

Gerelateerd nieuws
Belgisch design in Milaan
Bold Dualities wordt de grootste showcase ooit van Belgium is Design tijdens de Milan Design Week.
lees verder
Well-Fair naar Silver Care
Vendis Capital neemt volgende stap in de opbouw van haar 'langer-comfortabel-thuis-wonen'-bedrijf Silver Care middels de acquisitie van senior bedden specialist Well-Fair.
lees verder
 
Pastoe failliet
lees verder
Nieuwe directeur Modint
Het bestuur van Modint heeft Roos Smulders als nieuwe directeur van Modint benoemd.
lees verder
Evan verhuist naar Meubar
De fabriek van Evan Furniture verhuist naar de volledig nieuw gebouwde, hoogtechnologische locatie van Meubar in Aartrijke. Deze site is drie keer zo groot als de omvang van het huidige Evan te Veurne.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden