Van Manen start door

Maandag 21 september 2020

Per 1 september is Van Manen Slaapkamers in Barneveld op hetzelfde adres doorgestart onder een nieuwe eigenaar.
Van Manen start door
Van Manen start door Van Manen start door

Begin juni moesten we helaas nog melden dat een van de interieurzaken in het Van Manen Woonthema Centrum op de Willem Dreeslaan 2 in Barneveld failliet was: Van Manen Slaapcomfort.

Nu meldt slaapadviseur Rien Buitink (foto 3; Linkedin) dat het bedrijf Beddenspecialist Barneveld, ook handelend onder de namen Van Manen slaapkamers en slaapkamerspecialist Van Manen Barneveld, per 1 september is voortgezet onder de hoede van een nieuwe eigenaar op hetzelfde adres.

Overigens was Beddenspecialist Barneveld al kort na het faillissement, namelijk op 12 juni, als nieuw bedrijf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Net als de bestuurder Huis en Haard Barneveld, dat op zijn beurt weer wordt bestuurd door twee andere besloten vennootschappen L.D. Troost Beheer en H.C. van der Pol Beheer.

Van Manen Slaapkamers (foto 1 en 2, website) voert een assortiment ledikanten, boxsprings, bedbodems, matrassen, toppers, dekbedden, hoeslakens, kussens, accessoires en slaapsystemen van Serta, Velda, Mérens (Luxury Bedding Company) en Steel & Stockings.Links

www.vanmanen.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, detail, retail, nachtrust, keten, winkelketen, economie, resultaat, winst, omzet, verkoop, overname, failliet, faillissement, faling, boeken neerleggen, bankroet, doorstart, herstart, 64651150, 75068818, 78295041, 75068818, 75061252, 75060973, #vanmanen, #beddenspecialistbarneveld

Gerelateerd nieuws
Meubelbeurs Brussel gaat toch door!
Er komt in 2020 toch nog een Meubelbeurs Brussel: een maand later dan oorspronkelijk gepland wordt het mogelijk de beurs digitaal te bezoeken!
lees verder
Nieuwe Stiel in bedden
Een nieuwe boxspring, maar gelukkig is er recent ook weer eens een ander bed door Avek geďntroduceerd. Daarnaast voert het bedrijf prijsverhogingen door.
lees verder
Bankroet Kelder Slaapkamers
Op 21 oktober is Kelder Slaapkamers & Woninginrichting uit Nijverdal failliet verklaard door de rechtbank in Overijssel.
lees verder
 
Brusselse wafels in DWI
lees verder
Trendlezing BNS Crisp in ETC
Op 9 november is BNS Crisp te gast in het ETC Design Center Europe. Hier organiseert de vereniging voor stylisten een lezing over de nieuwe Heimtextil trends. Nothing New, Everything New.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden