Nog kleine week tot Showup

Maandag 21 september 2020

De Brabanthallen zijn op 27 en 28 september het decor voor Showup. De organisatie van de vakbeurs voor woonaccessoires en cadeau-artikelen hoopt natuurlijk dat veel professionals dan ‘op komen dagen’. De exposanten zijn er in ieder geval klaar voor.
Nog kleine week tot Showup
Nog kleine week tot Showup Nog kleine week tot Showup Nog kleine week tot Showup

Showup is een beurs met grote diversiteit. Met sieraden, producten voor kinderen (onder de noemer Growup), geschenkartikelen en woonaccessoires. Fundamental Berlin maakt meubel en woonaccessoires geinspireerd op de wiskunde van de natuur. Natuurlijke patronen en vormen worden aangepast en zijn het uitgangspunt van de producten. Kijk bijvoorbeeld naar de diamantvormige vaas (foto 1).

 

Assembli (foto 2) is een Nederlands merk en combineert de kwaliteit van drukkerij Lankhorst en ontwerper Joop Bource. Samen ontwikkelen zij eigentijdse en uitdagende interieurprojecten. Een voorbeeld zijn de ruimtelijke puzzels, of papercrafts. Met deze bouwpakketten kan de klant bijvoorbeeld een eigen dier creëren.

 

Het Belgische bedrijf Atelier Pierre is een samenwerking van verschillende jonge designers. Zij maken onder meer woonaccessoires uit nostalgische figuren, zoals bijvoorbeeld Nijntje (foto 3). In dit geval deze drie figuren spaarpotten. Tenslotte nog even aandacht voor de vrolijke wereld van Helen b, van Helen Blanchaert. Haar getekende figuren en quotes zijn te vinden op een grote diversiteit aan producten te vinden, waaronder de bekers op foto 3.

 

Aanmelden voor Showup kan via deze link.Links

www.brabanthallen.nl
www.showup.nl
www.assemblishop.com
www.fundamental.berlin.de
www.atelierpierre.be
www.helenb.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, mand, lifestyle-product, tas, mandencollectie, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, meubel, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, recycle, duurzaam, duurzaamheid, kinderkamer, jeugdkamer, #growup, #listenup, #showup, #startup, #showup2020, #showup20, #brabanthallen, #staysafe, #coronaproof, #fundamentelberlin, #assembli, #atelierpierre, #helenB

Gerelateerd nieuws
 
Salone Milaan weer later
lees verder
De rollen van een bank
Furnea is een ruim geassorteerde meubelwinkel die naast naast meubelen ook bedden, verlichting, accessoires en karpetten verkoopt, maar ook vloeren legt. Hoe kies je een goed assortiment.
lees verder
Cyberaanval Headlam
De Headlam Group Plc is helaas slachtoffer geworden van een cyberaanval. Hierbij werden bepaalde backofficesystemen in kantoren in het VK en Nederland getroffen. Inmiddels is uitgebreid onderzoek gaande om de oorzaak en impact hiervan te achterhalen.
lees verder
 
Kauwgom-bubbel lamp
lees verder
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden