Nidum in Arsenaal

Maandag 21 september 2020

Vorig jaar werden de plannen van meubelgroothandel Keijser & Co. al bekend gemaakt, begin 2021 zullen de deuren worden geopend van Nidum: house of inspiration.
Nidum in Arsenaal
Nidum in Arsenaal Nidum in Arsenaal

Nidum, Latijn voor nest, moet een broedplaats worden voor inspiratie op het gebied van lifestyle, wonen, events en culinair genieten. Nidum vestigt zich in een prachtige monumentale locatie, het Arsenaal in Grave (foto 1 en 2; Keijser & Co.), een voormalige kazerne waar niet alleen diverse showrooms maar ook restaurant Ovum en een boetiekhotel komen. Ook wordt het een locatie voor diverse evenementen en wisselende exposities.

Initiatiefnemers zijn Aard Keijser en Lonneke van der Weyden (foto 3; Keijser & Co.) die samen in 2005 Keijser & Co. oprichtten. Nadat ze enige tijd terug al vergevorderde plannen hadden voor nieuwbouw in hun huidige vestigingsplaats in Nijmegen, werden ze verliefd op het Arsenaal en kochten het 8.000m² grote complex van Jan des Bouvrie. Naast de meubelen van Keijser & Co. zullen diverse andere partners uit uiteenlopende branches zich in het pand vestigen. Niet alleen interieur gerelateerde leveranciers van vloeren, keukens en sanitair, maar bijvoorbeeld ook een bloemist, tuinarchitect, parfumerie en juwelier.

Nidum is bedoeld voor professionals die een project willen inrichten maar ook voor consumenten die inspiratie voor hun interieur willen opdoen. Restaurant Ovum gaat tevens bruiloften, productpresentaties, private dining events en pianoconcerten faciliteren.

Naast de huidige showroom in Nijmegen heeft Keijser & Co. ook al vijftien jaar lang een grote showroom (800m²) in het ETC Design Center Europe in Culemborg dat op maandag 21 en dinsdag 22 september de najaarseditie van het ETC Design Experience beleeft. Dit event is inmiddels vrijwel geheel uitverkocht, check deze link of er nog plaats is.

 

Vanaf volgende week is het centrum overigens weer elke maandag open van 10-17 uur. Vooraf aanmelden blijft verplicht, wat kan door te bellen: +31 (0)345 - 51 96 46.Links

www.etcdesigncenter.nl
www.keijserenco.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, meubel, #etcexpo, #etcdesigncentereurope, #etcdesigncenter, #etcdesignexperience, #etcdesigncenter, #nidum, #arsenaal, #jandesbouvrie, #keijserenco

Gerelateerd nieuws
Best Wool in Piet Hein Eek hotel
Nog even en dan opent het hotel van Piet Hein Eek, aan de Halvemaanstraat op Strijp-R in Eindhoven. Een opvallend element in de dertien kamers zijn de kleurrijke, wollen vloerkleden en het tapijt van Best Wool, mede ontworpen met Studio Rens.
lees verder
HQ Karpetten
Vloeren- en deurmattenspecialist Hamat uit Genemuiden heeft nieuwe karpetten geďntroduceerd: de HQ Devotion collectie.
lees verder
Antwerp Design Days Victors en Creadis
De Belgische agentuurbedrijven Creadis en Victors organiseren van 9-20 november de Antwerp Design Days. Pers, professionele klanten en relaties kunnen dan exclusief én coronaproof de nieuwste producten van hun merken ontdekken.
lees verder
 
Decor Concept Store Eichholtz
lees verder
 
Website nieuws De Valk
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden