ETC vol met nieuws

Maandag 21 september 2020

De ETC Design Experience is weer van start gegaan. Op maandag 21 en dinsdag 22 september zijn vakbezoekers nog van harte welkom in Culemborg, mits zij zich van tevoren geregistreerd hebben.
ETC vol met nieuws
ETC vol met nieuws ETC vol met nieuws

In de aanloop naar de najaarsbeurs in ETC Design Center Europe werd al regelmatig nieuws gedeeld, over de lezingen van Evelien Reich, de Art Lane, nieuwkomers, en bedrijven die hun stand uitbreiden. Op de tweede dag van de ETC Design Experience kan Interieurjournaal hier nog enkele dingen aan toe te voegen. Vermeer Verlicht presenteert in Culemborg nu ook het Italiaanse merk Kundalini (foto 1). Het Nederlandse verlichtingsmerk Ilfari (Loving Arms foto 2) is als nieuwkomer te zien op de eerste etage.

 

Baan Meubelen (foto 3) presenteert zijn najaarscollectie in het ETC Design Center Europe. Neutral Chic by Baan is geïnspireerd op de ontwikkelingen rondom duurzaamheid. Gekenmerkt door rijke, natuurlijke elementen en de kleuren beige, bruin en hunter groen. Warme houtsoorten worden aangevuld met accessoires in metallics, zoals koper, brons & goud. Nieuwe modellen van de Metropole collectie hebben Soft Oasis als thema. Deze collectie laat zich inspireren door de kleur van het jaar: Tranquil Dawn. Deze zachte, subtiele tint beweegt zich tussen groen en zand en is vernoemd naar de kleur van het ochtendlicht. Dit in combineert Baan met de zachte roze pastelkleur Blossom Powder. Baan is te vinden in stands 93 en 101/101c.

 

De ETC Design Experience is inmiddels vrijwel geheel uitverkocht. Check deze link of er nog plaats is. Vanaf volgende week is het centrum weer elke maandag open van 10-17 uur. Vooraf aanmelden blijft verplicht.Links

www.etcdesigncenter.nl
www.ilfari.com
www.vermeerverlicht.nl
www.kundalini.it
www.baanmeubelen.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht,decoratie, accessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, tradedays, #etcdesigncenter, #etcexpo, #ETCDesignExperience, #Ilfari, #Vermeerverlicht, #Kundalini, #Baanmeubelen

Gerelateerd nieuws
Antwerp Design Days Victors en Creadis
De Belgische agentuurbedrijven Creadis en Victors organiseren van 9-20 november de Antwerp Design Days. Pers, professionele klanten en relaties kunnen dan exclusief én coronaproof de nieuwste producten van hun merken ontdekken.
lees verder
Trendlezing BNS Crisp in ETC
Op 9 november is BNS Crisp te gast in het ETC Design Center Europe. Hier organiseert de vereniging voor stylisten een lezing over de nieuwe Heimtextil trends. Nothing New, Everything New.
lees verder
Les over trends bij Inretail en NIA
Samen met trendwatcher Aafje Nijman schetst Inretail de toekomstige woontrends. Digitalisatie, flexibiliteit en verbinding oefenen hier volgens de brancheorganisatie veel invloed op uit. Woonleden kunnen hier meer over leren tijdens het kennisuurtje van 9 november. In deze maand wordt ook een 1-daagse cursus van NIA Academie gegeven.
lees verder
Veel nieuws bij DPA
De showroom van Design Post Amsterdam (DPA) is weer open. Alleen op afspraak zijn klanten welkom om het nieuws van designmerken als Arco, Arper, Casala, Eikelenboom, Kvadrat en Montis te ontdekken.
lees verder
 
Kennismaken met Das Haus ontwerpers
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden