Vakdagen DWI in volle gang

Dinsdag 15 september 2020

De Vakdagen in DWI (De Woonindustrie) zijn in volle gang. De vele slaapexposanten waren goed gemutst en hadden veel te melden. Op dinsdag 15 september en op 21 en 22 september zijn vakbezoekers nog welkom in Nieuwegein.
Vakdagen DWI in volle gang
Vakdagen DWI in volle gang Vakdagen DWI in volle gang

Nieuw tijdens deze editie van de Vakdagen is de aanwezigheid van Vakbeurs Slapen. De slaapbranche centreert zich dit najaar in Nieuwegein en dat ziet er goed uit. DWI (De Woonindustrie) heeft de tweede verdieping (nog) lichter en ruimtelijker gemaakt. Haarhuis en Jansen, het bedrijf dat de kar van Vakbeurs Slapen trekt, toont zijn merken op 300m². Eén van de noviteiten is het feit dat de leverancier een boxspring van het merk Viking op voorraad gaat houden, en binnen 48 uur kan leveren. Het gaat om de afgebeelde donkere grijze boxspring (foto 1 met medewerksters Lindy Beverdam, rechts, en Monique Reinders, links). Er is keuze uit twee verschillende hoofdborden, twee soorten pootjes en een verstelbaar of niet verstelbaar model.

 

Cox Slaapcomfort is een bekend gezicht in DWI, maar profiteerde tijdens de Vakdagen natuurlijk van de extra aanloop door Vakbeurs Slapen. Het gaat goed bij het bedrijf, zo hoorde Interieurjournaal. Zoals veel bedrijven in de woonbranche merkt de fabrikant dat de consument geld investeert in het interieur. Nieuw was onder meer elektrische boxspring Vik (foto 2), met een bescheiden en luchtige dikte van 12 cm. Een andere nieuwe boxspring heeft een eiken frame, en een hoofdbord met afgeronde hoeken.

 

Ultima pakt op DWI uit met boxspring Suprema. Deze set heeft hoofdbord van ruim 300 cm breed en 160 cm hoog en valt hiermee zeker op. Het bed is ook in de grote maat 200x210 cm leverbaar. Een extra volle boxspring, een Ultima matras en een dikke natuurlatex topper maken het geheel af. De gekozen stof voelt heerlijk zacht aan en Ultima maakte ook bijpassende gestoffeerde hockers.

Steel & Stockings brengt rock 'n roll in de slaapbranche (foto 3), met stoere bedden, modekleur zwart en kittige stiletto pootjes. Het bedrijf levert nu ook twee verschillende kledingkasten, die helemaal aansluiten bij de bedden.

 

Voor het bezoeken aan de Vakdagen is registreren voor een timeslot verplicht. Dat kan via deze link.Links

www.dewoonindustrie.nl
www.steelandstockings.nl
www.ultimabedden.nl
www.steelandstockings.nl
www.ultimabedden.nl
www.coxslaapcomfort.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, retail, stylist, binnenhuisarchitect, design, beurs, show, huisshow, evenement, vakbeurs, tentoonstelling, event, meubel, slaap, slapen, nacht, decoratie, accessoires, woonaccessoires, verlichting, licht, interieurbekleding, interieurstof, stof, meubelstof, interieurtextiel, textiel, meubelstoffen, vloer, tapijt, karpet, kleed, schommelstoel, stoel, fauteuil, bank, smart home, afbouw, advies, marketday, marketdayxl, najaarsbeurs, #dewoonindustrie, #woonindustrie, #dwi, #vakbeursslapen, #haarhuisenjansen, #steelandstockings, #ultima

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
M.O.W. helpt digitaliseren
Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
lees verder
Najaarssfeer bij Vandyck
De Vandyck herfst/winter bed- badcollectie 2021 hult slaapkamers in warme tinten en rijke dessins met elegante botanische thema's en grafische fijngetekende pentekeningen.
lees verder
Digitale deel Light + Building
Light + Building combineert volgens organisator Messe Frankfurt in 2022 het beste van twee werelden: van 13 tot 18 maart als fysiek evenement en tegelijkertijd, en een hele week erna, digitaal.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden