Recordomzet voor Jysk

Dinsdag 15 september 2020

Jysk boekte in boekjaar 2019/20 een nieuwe recordomzet ondanks de Coronacrisis. Het Deense interieurbedrijf, waaronder ook Dšnisches Bettenlager met vestigingen in Duitsland en Oostenrijk vallen, meldt een stijging van 7,6%.
Recordomzet voor Jysk

Jysk boekte in het afgelopen boekjaar 2019/20, lopende tot 31 augustus 2020, een nieuw recordomzet van € 4,1 miljard, een stijging van 7,6% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Hoewel in maart en april veel vestigingen gesloten waren vanwege het coronavirus, bleef het aantal klanten relatief constant. Jysk Ceo en President Jan Bøgh (foto) stelt in Möbelkultur dat dit komt door zowel door de goede verkoopcijfers vóór de uitbraak van het coronavirus in Azië en Europa, als door een aanzienlijke toename van het aantal klanten na de heropening. Hij is er vrij zeker van dat veel consumenten hun reisbudget hebben besteed aan nieuwe meubels voor huis en tuin wat een positieve invloed gehad op de verkoop van Jysk.

In het afgelopen boekjaar opende Jysk 106 nieuwe vestigingen. Voor komende boekjaar zijn 150 nieuwe openingen gepland. Jysk is onderdeel van de Lars Larsen groep die afgelopen januari ook al zeer goede cijfers toonde.
Links

www.daenischesbettenlager.de
www.jysk.com
www.jysk.nl
www.larslarsengroup.com

Tags

Nieuws, wonen, wonen, woning, residentieel, interieur, inrichting, woonkamer, eetkamer, slaapkamer, bed, matras, slaap, slapen, boxspring, logeerkamer, meubel, bed, gordijn, stof, raambekleding, interieurbekleding, vloer, woonartikel, woonaccessoire, retail, winkel, shop, outlet, filiaal, keten, winkelketen, formule, discount, budget, #daenischesbettenlager, #jysk, #larslarsengroup

Gerelateerd nieuws
 
Sfeer in Arnhem
lees verder
Winnaars van het NKWP
Tijdens de laatste dag van de vakbeurs Incoda zijn de nieuwe kampioenen van het NK Woning- en Projectstofferen (NKWP) bekend gemaakt. Bij de junioren ging de eerste prijs naar Kay Winters, bij de senioren won Anco Rijstenbil voor de derde keer op rij.
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
 
Samenwerking interieurarchitecten
lees verder
Oskar doet Prandina in Belux
Studio Oskar is recent de exclusieve agent voor Prandina in BelgiŽ en Luxemburg geworden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden