Recordomzet voor Jysk

Dinsdag 15 september 2020

Jysk boekte in boekjaar 2019/20 een nieuwe recordomzet ondanks de Coronacrisis. Het Deense interieurbedrijf, waaronder ook Dänisches Bettenlager met vestigingen in Duitsland en Oostenrijk vallen, meldt een stijging van 7,6%.
Recordomzet voor Jysk

Jysk boekte in het afgelopen boekjaar 2019/20, lopende tot 31 augustus 2020, een nieuw recordomzet van € 4,1 miljard, een stijging van 7,6% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Hoewel in maart en april veel vestigingen gesloten waren vanwege het coronavirus, bleef het aantal klanten relatief constant. Jysk Ceo en President Jan Bøgh (foto) stelt in Möbelkultur dat dit komt door zowel door de goede verkoopcijfers vóór de uitbraak van het coronavirus in Azië en Europa, als door een aanzienlijke toename van het aantal klanten na de heropening. Hij is er vrij zeker van dat veel consumenten hun reisbudget hebben besteed aan nieuwe meubels voor huis en tuin wat een positieve invloed gehad op de verkoop van Jysk.

In het afgelopen boekjaar opende Jysk 106 nieuwe vestigingen. Voor komende boekjaar zijn 150 nieuwe openingen gepland. Jysk is onderdeel van de Lars Larsen groep die afgelopen januari ook al zeer goede cijfers toonde.
Links

www.daenischesbettenlager.de
www.jysk.com
www.jysk.nl
www.larslarsengroup.com

Tags

Nieuws, wonen, wonen, woning, residentieel, interieur, inrichting, woonkamer, eetkamer, slaapkamer, bed, matras, slaap, slapen, boxspring, logeerkamer, meubel, bed, gordijn, stof, raambekleding, interieurbekleding, vloer, woonartikel, woonaccessoire, retail, winkel, shop, outlet, filiaal, keten, winkelketen, formule, discount, budget, #daenischesbettenlager, #jysk, #larslarsengroup

Gerelateerd nieuws
Veel aanmeldingen Spoga + Gafa
Organisatie Koelnmesse is erg positief over de vooruitzichten voor Spoga + Gafa. Deze beurs staat gepland van 30 mei tot 1 juni 2021 en heeft nu een boekingsstatus van 90%.
lees verder
 
Violetta terug in Nederland
lees verder
Ja, de Imm gaat door!
Door de Corona-pandemie worden er veel vragen gesteld of er beurzen in Keulen georganiseerd kunnen worden. Het antwoord is: ja! De Imm Cologne in januari 2021 gaat door!
lees verder
Suite702 helemaal up-to-date
Suite702, de Nederlandse leverancier van bed- en badlinnen, breidt zijn collectie beddengoed uit met vijf nieuwe kleuren.
lees verder
ETC vol met nieuws
De ETC Design Experience is weer van start gegaan. Op maandag 21 en dinsdag 22 september zijn vakbezoekers nog van harte welkom in Culemborg, mits zij zich van tevoren geregistreerd hebben.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden