Zuiver Banne

Dinsdag 15 september 2020

Vandaag produceert interieurbedrijf Zuiver officieel een nieuwe 'premium design'-collectie: Banne. De introductiecollectie bevat zes designs van vooraanstaande Nederlandse designers.
Zuiver Banne
Zuiver Banne Zuiver Banne Zuiver Banne Zuiver Banne

De nieuwe Banne collectie biedt volgens Zuiver, dat ook het label Dutchbone voert, een 'opvallende nieuwe kijk op verantwoord ontwerp en een antwoord op de steeds vager wordende grens tussen werk- en woonruimtes.' De eerste collectie bevat zes ontwerpen van Nederlandse designers als Lex Pott (foto 1; Slice + foto 2; Waterfall), Peter van de Water (foto 3; Oval + foto 4; Bloom)) en Bas Vellekoop (foto 5; Centre).

De Slice-bank van Lex Pott is verkrijgbaar in meerdere maten, stoffen (Kvadrat en andere) en kleuren. Adviesverkoopprijs vanaf € 1.499.

De Bloom in- & outdoor stoel is inmiddels al genomineerd voor de Rosanna Orlandi Guiltless Plastic Award. Het circulaire ontwerp is samengesteld uit gerecycled Low-Density Polyethylene (LDPE) gewonnen uit plastic afval in de auto-industrie, flessendoppen en ander postconsumer plastic afval. Het materiaal kan een oneindig aantal keren opnieuw worden gesmolten zonder de eigenschappen te veranderen. Een op maat gemaakte hoes kan binnenshuis worden gebruikt om extra comfort te bieden. Verkrijgbaar in drie mixkleuren. Adviesverkoopprijs vanaf € 399.

Zuiver zal met Banne ook weer te zien zijn op de komende Imm van 18-24 januari in Keulen. Ook een persoonlijke rondleiding in Westzaan behoort tot de mogelijkheden.Links

www.banne.com
www.imm-cologne.com
www.koelnmesse.de
www.zuiver.com
www.dutchbone.com

Tags

Nieuws, wonen, wonen, woning, residentieel, interieur, inrichting, woonkamer, eetkamer, slaapkamer, logeerkamer, meubel, bed, gordijn, stof, raambekleding, interieurbekleding, vloer, woonartikel, verlichting, woonaccessoire, koelnmesse, messe, Köln, KölnMesse, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, imm, #zuiver, #dutchbone, #banne, #immcologne

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
Nieuw projectgamma Occhio
Met Occhio+ wil Occhio een allesomvattende lichtplanning in projecten - zowel in de particuliere als in de commerciële sector - kunnen aanbieden. Dit concept brengt nieuwe producten en productuitbreidingen op de markt, die het toepassingsgebied van de verlichtingsproducent vergroot.
lees verder
 
Easy & Safe meubelstoffen
lees verder
M.O.W. helpt digitaliseren
Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden