Italiaanse vloeren

Maandag 14 september 2020

Twee nieuwe tapijt collecties van Interfloor hebben Italiaanse namen. De Piazza werd vorige maand geďntroduceerd en begin deze maand de Sienna.
Italiaanse vloeren
Italiaanse vloeren

De Piazza (foto links) is de opvolger van de uitlopende kwaliteit Matrix. Een voordelig solution dyed polypropyleen tapijt met een strak rechtlijnig effect. Het is geproduceerd op een fine-line precision tuft machine met maar liefst 3.000 naalden die drie verschillende kleuren garens in het tapijt hebben getuft. Het resultaat is een geweven geblokt effect met een moderne uitstraling. Verkrijgbaar in negen kleuren.

Ook de Grafity (foto rechts), eveneens met 100% polypropyleen garen, zag vorig maand het levenslicht. Dit tapijt is geproduceerd met de nieuwste Myriad Tuft machine. Bij deze tuftmethode worden alle naalden met tapijtgaren individueel aangestuurd. De bleekmiddelbestendige lussenpool Grafity heeft daardoor schaduwwerking in het dessin met effect dat op beton lijkt. Interfloor heeft deze aantrekkelijk geprijsd, verkrijgbaar in acht kleurstellingen.

De recent gepresenteerde Sienna (foto 2) is een gesneden pool die oogt als een soort corduroy ribfluweel doordat er in de lengte van het tapijt lijnen lopen met een ton-sur-ton kleur uitwerking. Dat wordt benadrukt door een subtiel hoogteverschil tussen de gesneden polen. Dit tapijt is gemaakt met zacht 100% Soft@Home polyamide garen in dertien afgezwakte tinten.Links

www.interfloor.nl
www.interfloor.nl/category/nieuws/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, showroom, winkel, vloer, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, stroken, vinyl, pvc, lvt, plank, strook, stroken, beton, kamerbreed, bouclé, frise, frisé, shaggy, sdn, solution dyed nylon, polyamide, polypropyleen, garen, Interfloor, grossier, groothandel, leverancier, #interfloor, #sienna, #piazza, #grafity

Gerelateerd nieuws
Ja, de Imm gaat door!
Door de Corona-pandemie worden er veel vragen gesteld of er beurzen in Keulen georganiseerd kunnen worden. Het antwoord is: ja! De Imm Cologne in januari 2021 gaat door!
lees verder
 
Nidum in Arsenaal
lees verder
Online magazine van IMM
Deze maand introduceert vakbeurs IMM cologne een nieuwe manier om vakprofessionals te informeren. Via het nieuwe online magazine biedt IMM regelmatig trends en inzichten uit de branche.
lees verder
 
One Ground, one world van Parador
lees verder
Meubelcollectie Mart Visser
Mart Visser presenteert een eigen nieuwe eclectische meubelcollectie in zijn kantoor van 15 september tot 15 november 2020.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden