Italiaanse vloeren

Maandag 14 september 2020

Twee nieuwe tapijt collecties van Interfloor hebben Italiaanse namen. De Piazza werd vorige maand geïntroduceerd en begin deze maand de Sienna.
Italiaanse vloeren
Italiaanse vloeren

De Piazza (foto links) is de opvolger van de uitlopende kwaliteit Matrix. Een voordelig solution dyed polypropyleen tapijt met een strak rechtlijnig effect. Het is geproduceerd op een fine-line precision tuft machine met maar liefst 3.000 naalden die drie verschillende kleuren garens in het tapijt hebben getuft. Het resultaat is een geweven geblokt effect met een moderne uitstraling. Verkrijgbaar in negen kleuren.

Ook de Grafity (foto rechts), eveneens met 100% polypropyleen garen, zag vorig maand het levenslicht. Dit tapijt is geproduceerd met de nieuwste Myriad Tuft machine. Bij deze tuftmethode worden alle naalden met tapijtgaren individueel aangestuurd. De bleekmiddelbestendige lussenpool Grafity heeft daardoor schaduwwerking in het dessin met effect dat op beton lijkt. Interfloor heeft deze aantrekkelijk geprijsd, verkrijgbaar in acht kleurstellingen.

De recent gepresenteerde Sienna (foto 2) is een gesneden pool die oogt als een soort corduroy ribfluweel doordat er in de lengte van het tapijt lijnen lopen met een ton-sur-ton kleur uitwerking. Dat wordt benadrukt door een subtiel hoogteverschil tussen de gesneden polen. Dit tapijt is gemaakt met zacht 100% Soft@Home polyamide garen in dertien afgezwakte tinten.Links

www.interfloor.nl
www.interfloor.nl/category/nieuws/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, showroom, winkel, vloer, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, stroken, vinyl, pvc, lvt, plank, strook, stroken, beton, kamerbreed, bouclé, frise, frisé, shaggy, sdn, solution dyed nylon, polyamide, polypropyleen, garen, Interfloor, grossier, groothandel, leverancier, #interfloor, #sienna, #piazza, #grafity

Gerelateerd nieuws
 
Couture op de vloer
lees verder
 
Vloeibare vormen
lees verder
Cover New Ground thema Domotex
Cover New Ground is het hoofdthema van Domotex 2022 , dat van 13 tot 16 januari weer zijn deuren opent in Hannover.
lees verder
 
Nieuw en populair bij Orderchamp
lees verder
 
Zij-instromers als interieurvakman
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden