Nieuwe Pols Potten collectie

Maandag 14 september 2020

Pols Potten introduceert dit jaar de collectie New Spaces. De nieuwe producten weerspiegelen volgens het bedrijf een opwindende verschuiving in hoe we omgaan met onze omgeving. Van materiaal tot afwerking en van silhouet tot functionaliteit, elk element heeft zijn eigen persoonlijkheid.
Nieuwe Pols Potten collectie
Nieuwe Pols Potten collectie Nieuwe Pols Potten collectie Nieuwe Pols Potten collectie Nieuwe Pols Potten collectie

Pols Potten gebruikt kleur dit jaar op een andere manier, met zachte tinten die een aanvulling vormen op het gebruik van texturen en vormen dit seizoen. Een voorbeeld zijn de Sherbet-vazen (foto 1). Het bedrijf werkt voor een tweede keer samen met ontwerper Roderick Vos, het resultaat hiervan is de PIYU-vaas (foto 2).

 

Elk seizoen herontdekt Pols Potten zijn klassiekers, zo is de The Folding Graphite (foto 3) is een herinterpretatie van de Nickel Folding candle holder die een paar jaar geleden in de collectie is opgenomen. Marmer is één van de materialen die het bedrijf het meest fascineert. De nieuwe Stoner tafels (foto 4) zijn absoluut kosmisch. Natuurlijk zijn er nog veel meer nieuwe producten te noemen, waaronder de samenwerking met tattoo-artiest Robert Albers (foto 5). Zijn traditionele tatoeages zijn te zien op nieuw servies van Pols Potten.

 

Pols Potten kiest er dit jaar voor om niet op één van de beurslocatie, zoals Showup, DWI (de Woonindustrie), ETC of Trendz aanwezig te zijn. In plaats daarvan nodigt het bedrijf zijn klanten uit een persoonlijke afspraak te maken of de producten via de webshop te bestellen.Links

www.polspotten.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon,winkel, showroom, servies, porselein, marmer, glas, glazen, karaf, #polspotten

Gerelateerd nieuws
Ja, de Imm gaat door!
Door de Corona-pandemie worden er veel vragen gesteld of er beurzen in Keulen georganiseerd kunnen worden. Het antwoord is: ja! De Imm Cologne in januari 2021 gaat door!
lees verder
 
Nidum in Arsenaal
lees verder
Nog kleine week tot Showup
De Brabanthallen zijn op 27 en 28 september het decor voor Showup. De organisatie van de vakbeurs voor woonaccessoires en cadeau-artikelen hoopt natuurlijk dat veel professionals dan ‘op komen dagen’. De exposanten zijn er in ieder geval klaar voor.
lees verder
Langere betaaltermijn Orderchamp
Orderchamp gaat winkeliers en online verkopers op basis van data en koopgedrag uitgestelde betaaltermijnen aanbieden.
lees verder
 
Geen Frankfurt-beurzen tot Q1 2021
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden