Vakbeurzen opgelucht

Vrijdag 26 juni 2020

Hoewel het er eerder al op leek dat vakbeurzen in Nederland vanaf 1 september met gepaste voorzorgsmaatregelen weer zouden mogen doorgaan, was dat nog steeds niet zeker. Nu mag het zelfs al vanaf 1 juli.
Vakbeurzen opgelucht

Bij de persconferentie van de Nederlandse regering eergisteren is aangekondigd dat ook vakbeurzen vanaf 1 juli weer gehouden mogen worden. Zolang mensen onderling anderhalve meter afstand kunnen houden, geldt er geen maximum voor het aantal bezoekers bij bijeenkomsten. Dat is goed nieuws voor beursorganisaties van bijvoorbeeld Trendz (20-22 september) en Showup (27+28).

Vooralsnog staan ook de Duitse internationale outdoorbeurs Spoga+gafa (6-8 september) en projectinrichtingsbeurs Orgatec (27-31 oktober), de Italiaanse stoffenbeurs Proposte (23-25 september) en de Belgische Meubelbeurs Brussel (8-11 november) gewoon gepland.

Voorwaarde voor het doorgang laten vinden van bijeenkomsten zonder maximum aantal bezoekers, is dat deelnemers van tevoren wordt gevraagd of ze symptomen van Covid-19 vertonen. Ook dienen bezoekers zich vooraf te registeren. Zodra men binnen is, kan er vrij bewogen worden over de beursvloer mits op 1,5 meter afstand.
Links

www.brabanthallen.nl
www.easyfairsgroup.com
www.evenementenhal.nl
www.interieurcollectiedagen.nl
www.koelnmesse.de
www.meubelbeurs.be
www.propostefair.it
www.showup.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, beurs, show, evenement, event, tentoonstelling, interieurbeurs, woonaccessoire, behang, wandbekleding, bedtextiel, overtrek, mand, lifestyle-product, tas, mandencollectie, decoratie, decoratie-artikel, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, keramiek, meubel, kleinmeubel, bijzet, verlichting, licht, verlichting, sierkussen, kussen, textiel, woon, woontextiel, woningtextiel, recycle, duurzaam, duurzaamheid, kinderkamer, jeugdkamer, #growup, #listenup, #showup, #startup, #showup2020, #showup20, #brabanthallen, #showUP20, #coronaproof, #easyfairsgroup, #evenementenhal, #interieurcollectiedagen, #incoda, #koelnmesse, #meubelbeurs, #propostefair

Gerelateerd nieuws
Succes styling tool Fonq
Fonq gaat verder met de stylingtool die de webwinkel de afgelopen maanden uitprobeerde. Volgens de webwinkel zorgt deze voor 76% omzetstijging per styling tool gebruiker.
lees verder
 
Laengsel via Studio Oskar
lees verder
Nieuw projectgamma Occhio
Met Occhio+ wil Occhio een allesomvattende lichtplanning in projecten - zowel in de particuliere als in de commerciŽle sector - kunnen aanbieden. Dit concept brengt nieuwe producten en productuitbreidingen op de markt, die het toepassingsgebied van de verlichtingsproducent vergroot.
lees verder
 
Easy & Safe meubelstoffen
lees verder
M.O.W. helpt digitaliseren
Het is een trend om naast een fysieke beurs ook een digitaal platform te bieden aan exposanten. Ook M.O.W. (van 19-23 september) doet hieraan mee met het initiatief 360GradPlaza.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden