Nu al herfst bij Pip

Vrijdag 26 juni 2020

Voor de nieuwe Fall/Winter 2020 collectie neemt Pip Studio de consument mee op een avontuurlijke wandeling door het bos. Ze raakte geďnspireerd door de verborgen schatten van de herfst.
Nu al herfst bij Pip
Nu al herfst bij Pip Nu al herfst bij Pip

De nieuwe collectie van Pip Studio leent zijn kleuren van het najaar. Een warm kleurenpalet met diepe donkerrode tinten die worden afgewisseld met rijke blauwe en groene nuances. De homewear collectie (foto 2) is volgens het merk een mix van zachte stoffen en rijke prints. In de gedetailleerde prints zijn vogels, botanische bladeren, heldere kleine bessen en verscholen herten te zien. Afgebeeld op kimono’s, tops, elegante nachtjurken en broeken.

 

In de bedtextiel collectie (foto 1) komen dezelfde prints terug. Bij het ontwerpen van deze collectie liet Pip zich inspireren door kleurrijke, handgeweven folklore sjaals en traditionele borduurpatronen, wat onder andere is terug te zien in de rijke afwerkingen van de fluwelen kussens.

 

Speciale aandacht is er voor het limited edition Winter Wonderland servies (foto 3). Deze porseleincollectie bestaat uit warme donkergroene kleuren, gecombineerd met frisse turquoise randen en dieprode en okerkleurige bloemen. Naast een variëteit aan bessen, eikels en seizoensbloemen staan op de borden en kommen eekhoorns en vogels op takken. Elk item heeft luxe elementen, zoals de gouden afwerking op de greep van alle kopjes en de theepot. De collectie wordt compleet gemaakt met vazen, kaarsen, kandelaars en tassen.

 

De nieuwe Pip Studio Fall/Winter collectie is vanaf eind augustus verkrijgbaar bij Beddinghouse die de bed- en badtextiel licentie van Pip Studio van Essenza sinds januari heeft overgenomen. Porselein, homedeco accessoires en homewear van Pip wordt gevoerd door New Edition.

 

 

P.S. Dit artikel is 29-06-2020 aangepastLinks

www.beddinghouse.com
www.neweditionhome.nl
www.pipstudio.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, dekbed, overtrek, hoes, laken, quilt, bedmode, badmode, badjas, strandlaken, handdoek, kussens, servies, vazen, kandelaars, tassen, detail, retail, winkel, outlet, showroom, webwinkel, online, nachtrust, van es, van es home, vanes, vaneshome, #pip, #essenza #essenzahome, #essenzahomewear, #neweditionhome, #beddinghouse

Gerelateerd nieuws
Vakbeurzen post lockdown
Het is een vreemde tijd, ook voor vakbeurzen. Eerst werden vele afgelast, maar in september vindt de eerste vakbeurs voor consumentengoederen weer plaats in Hamburg: Nordstil, van 5 tot en met 7 september.
lees verder
 
Arli overgenomen
lees verder
 
Twee keer zoet bij Essenza
lees verder
Emma verkocht
Na eerdere aankondiging en goedkeuring van de mededingingsautoriteiten zijn meer dan de helft van de aandelen in de succesvolle matrassenverkoper Emma - The Sleep Company nu overgedragen.
lees verder
Wonenbeurs gaat digitaal
De VT Wonen & Designbeurs gaat dit jaar niet door in fysieke vorm, maar wordt gedurende de gehele maand oktober digitaal gehouden. De Let's get digital editie!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden