Regen vertolkt in marmer

Donderdag 25 juni 2020

De Italiaanse marmerbewerker Decormarmi heeft een bijzonder nieuw product onder het label Kreoo uitgebracht.
Regen vertolkt in marmer
Regen vertolkt in marmer Regen vertolkt in marmer

De ontwerper van de nieuwe tafel Pluvio (foto 1 en 2) is Matteo Nunziati (foto 3) die het een uitdaging vindt om elegante designstukken te bedenken die de vaardigheden van Decormarmi bij het label Kreoo in het bewerken van marmer laten zien.

Dat is gelukt met de tafel Pluvio, genaamd van het Latijnse 'pluvia', wat regen betekent. Pluvio is een tafel met een marmeren blad dat er vloeibaar uitziet, gerimpeld door een onzichtbare druppel die van boven valt: het resultaat is een elegant en ongebruikelijk golfeffect.

Het tafelblad wordt omlijst door een metalen profiel wat ook voor de basis geldt. De doorsnede is 170 cm en de hoogte 72 cm. Er zijn vier standaard marmeren uitvoeringen mogelijk (Bianco Lasa, Bianco del Re, Calacatta Carrara en Nero Marquina), maar op verzoek kunnen eventueel ook alle andere items uit het assortiment van Decormarmi worden toegepast. De afwerking is gepolijst, hoewel mat op aanvraag beschikbaar is. De kleur van het metaal is mogelijk in matzwart, gebronsd en messing.

Decormarmi levert onder het label Kreoo naast meubelen ook badkamers en wandpanelen. Decormarmi, opgericht in 1963, voegt daar vrijwel alles aan toe wat met marmer te maken is: kunst, beelden, open haarden, vloeren, trappen, vazen, zwembaden, fonteinen en gevelmateriaal. Kreoo heeft wereldwijd dealers, maar niet in de Benelux.Links

www.decormarmi.com
www.kreoo.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, meubel, vloer, stoel, bank, marmer, tafel, kunst, beeld, open haard, trap, vazen, vaas, zwembaden, fontein, gevelmateriaal, badkamer, wandpaneel, #decormarmi, #kreoo

Gerelateerd nieuws
Vakbeurzen post lockdown
Het is een vreemde tijd, ook voor vakbeurzen. Eerst werden vele afgelast, maar in september vindt de eerste vakbeurs voor consumentengoederen weer plaats in Hamburg: Nordstil, van 5 tot en met 7 september.
lees verder
 
Arli overgenomen
lees verder
Forest gaat draadloos
Vanaf deze zomer is de Forest Shuttle, ook verkrijgbaar als een draadloze accumotor. De Shuttle iOn is daarmee geschikt voor ruimtes waar geen stroomvoorziening in de buurt is.
lees verder
Nieuwe Vice President Aspecta
Lvt-fabrikant Aspecta Flooring uit Oud Gastel heeft een nieuwe commerciële man aangenomen afkomstig van de Portugese Amorim Group.
lees verder
 
Twee keer zoet bij Essenza
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden