Blussende vaas

Donderdag 25 juni 2020

De firma Ronel uit Vlagwedde verkoopt een zeer bijzondere vaas. Een vaas vermomd als .... brandblusser!
Blussende vaas
Blussende vaas Blussende vaas

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een omgevallen kaars, de vlam in de pan of een smeulende sigaret, een brandje is zo ontstaan. Met de nieuwe en unieke Blusvaas® ofwel de Firevase® - een uitvinding van Samsung Fire & Marine - heb je een blusapparaat bij de hand in de vorm van een decoratieve bloemenvaas.
    
De compacte vaas, die je uiteraard kunt vullen met water en fleurige bloemen, vrolijkt niet alleen de ruimte op, maar blust met één simpele handeling effectief een beginnende brand. De Firevase heeft namelijk een apart gedeelte dat dezelfde stof bevat als een brandblusser. Bij het uitbreken van een brand gooi je de vaas kapot op de vlammen, waarna het vrijgekomen kaliumcarbonaat het zuurstof onderdrukt waardoor het vuur zal doven. De Firevase is vooral geschikt voor beginnende brandjes. Klik hier (0:16) voor een demonstratiefilm.

De Firevase heeft een inhoud van 350 ml, een diameter van 9 cm, is 17 cm hoog en het gewicht is 400 gram. De vaas is online verkrijgbaar via onder andere Bol.com en heeft een adviesprijs van € 39,95. Verkrijgbaar in drie kleuren, namelijk blauw, goud en roze. Ronest Safety is de exclusieve importeur en distributeur van deze Firevase voor Nederland en België.Links

www.bol.com
www.ronest.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woonaccessoire, decoratie, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, glas, vaas, bloemenvaas, brand, blusser, brandblusser, woon, #bol, #ronest, #samsung

Gerelateerd nieuws
 
Sfeer in Arnhem
lees verder
Tijd voor ETC Design Experience
ETC Design Center Europe is er klaar voor. De ETC Design Experience vindt hier plaats op 20 en 21 september. Voor het laatste designnieuws is het dus een must om op maandag of dinsdag af te reizen naar Culemborg.
lees verder
Oskar doet Prandina in Belux
Studio Oskar is recent de exclusieve agent voor Prandina in BelgiŽ en Luxemburg geworden.
lees verder
Incoda succesvol verlopen
De Incoda in Gorinchem was een zeer geanimeerde beurs met een prima uitstraling. Dat maakt het tot een succes, al is het aantal bezoekers een stukje lager geweest dan de beurs voor de pandemie.
lees verder
Exposanten spoga+gafa breiden uit
De voorbereidingen voor Spoga+gafa 2022 zijn in volle gang. Volgens organisator Koelnmesse is een early-bird boekingsperiode succesvol afgesloten. Er is sprake van boekingen uit vijftig landen en elk continent, plus een aantal aanzienlijke stijgingen van de geboekte tentoonstellingsruimtes.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden