Blussende vaas

Donderdag 25 juni 2020

De firma Ronel uit Vlagwedde verkoopt een zeer bijzondere vaas. Een vaas vermomd als .... brandblusser!
Blussende vaas
Blussende vaas Blussende vaas

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een omgevallen kaars, de vlam in de pan of een smeulende sigaret, een brandje is zo ontstaan. Met de nieuwe en unieke Blusvaas® ofwel de Firevase® - een uitvinding van Samsung Fire & Marine - heb je een blusapparaat bij de hand in de vorm van een decoratieve bloemenvaas.
    
De compacte vaas, die je uiteraard kunt vullen met water en fleurige bloemen, vrolijkt niet alleen de ruimte op, maar blust met één simpele handeling effectief een beginnende brand. De Firevase heeft namelijk een apart gedeelte dat dezelfde stof bevat als een brandblusser. Bij het uitbreken van een brand gooi je de vaas kapot op de vlammen, waarna het vrijgekomen kaliumcarbonaat het zuurstof onderdrukt waardoor het vuur zal doven. De Firevase is vooral geschikt voor beginnende brandjes. Klik hier (0:16) voor een demonstratiefilm.

De Firevase heeft een inhoud van 350 ml, een diameter van 9 cm, is 17 cm hoog en het gewicht is 400 gram. De vaas is online verkrijgbaar via onder andere Bol.com en heeft een adviesprijs van € 39,95. Verkrijgbaar in drie kleuren, namelijk blauw, goud en roze. Ronest Safety is de exclusieve importeur en distributeur van deze Firevase voor Nederland en België.Links

www.bol.com
www.ronest.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woonaccessoire, decoratie, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, glas, vaas, bloemenvaas, brand, blusser, brandblusser, woon, #bol, #ronest, #samsung

Gerelateerd nieuws
Hipzo Living nieuw in DWI
De Woonindustrie heeft er weer een nieuwe exposant bij. Vanaf 1 juli is Hipzo Living in Nieuwegein te vinden.
lees verder
 
Safe at Home door Kobe
lees verder
 
Nieuwe Belgische decoratiebeurs
lees verder
Sofacompany zus Jysk
Sofacompany wordt een zus van Jysk. En Jysk doet een grote investering in Lelystad.
lees verder
Deens buitenleven
Voor het eerst introduceert het Deense interieurmerk Hübsch een collectie tuinmeubelen. De collectie is bedoeld om vreugde in het dagelijks leven te brengen.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden