Blussende vaas

Donderdag 25 juni 2020

De firma Ronel uit Vlagwedde verkoopt een zeer bijzondere vaas. Een vaas vermomd als .... brandblusser!
Blussende vaas
Blussende vaas Blussende vaas

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een omgevallen kaars, de vlam in de pan of een smeulende sigaret, een brandje is zo ontstaan. Met de nieuwe en unieke Blusvaas® ofwel de Firevase® - een uitvinding van Samsung Fire & Marine - heb je een blusapparaat bij de hand in de vorm van een decoratieve bloemenvaas.
    
De compacte vaas, die je uiteraard kunt vullen met water en fleurige bloemen, vrolijkt niet alleen de ruimte op, maar blust met één simpele handeling effectief een beginnende brand. De Firevase heeft namelijk een apart gedeelte dat dezelfde stof bevat als een brandblusser. Bij het uitbreken van een brand gooi je de vaas kapot op de vlammen, waarna het vrijgekomen kaliumcarbonaat het zuurstof onderdrukt waardoor het vuur zal doven. De Firevase is vooral geschikt voor beginnende brandjes. Klik hier (0:16) voor een demonstratiefilm.

De Firevase heeft een inhoud van 350 ml, een diameter van 9 cm, is 17 cm hoog en het gewicht is 400 gram. De vaas is online verkrijgbaar via onder andere Bol.com en heeft een adviesprijs van € 39,95. Verkrijgbaar in drie kleuren, namelijk blauw, goud en roze. Ronest Safety is de exclusieve importeur en distributeur van deze Firevase voor Nederland en België.Links

www.bol.com
www.ronest.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woonaccessoire, decoratie, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, glas, vaas, bloemenvaas, brand, blusser, brandblusser, woon, #bol, #ronest, #samsung

Gerelateerd nieuws
Trendz klaar voor februari
De beursorganisatie van de inkoopbeurs Trendz Voorjaar is positief gestemd dat de komende editie begin februari 2022 door kan gaan. De huidige maatregelen lopen op 25 januari af, vervolgens maakt de overheid bekend welke sectoren dan heropend worden.
lees verder
Zomereditie Heimtex
Heimtextil vindt als eenmalige zomerspecial plaats van 21 t/m 24 juni 2022, parallel aan het beursduo Techtextil en Texprocess.
lees verder
Meubelbeurs Milaan naar juni
Om het meeste te kunnen halen uit het evenement is Salone del Mobile uitgesteld naar juni. De 60e editie van de Milanese beurs vindt plaats van 7-12 juni 2022.
lees verder
Nieuwe ceo Eijerkamp Groep
Eijerkamp Retail Groep in Zutphen heeft per 1 april een nieuwe ceo. De broers Hans-Jaap en Evert-Jan Eijerkamp dragen na ruim dertig jaar het stokje over aan Fred van Beek, die overkomt van Unilever.
lees verder
Bakken in eigen keuken populair
[Sponsored artikel] - Voor velen is een programma als Heel Holland Bakt, waarin de mooiste baksels op het scherm verschijnen, het hoogtepunt van de week. In een tijd waarin we veel thuis zijn brengen we ook meer tijd in de keuken door.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden