Blussende vaas

Donderdag 25 juni 2020

De firma Ronel uit Vlagwedde verkoopt een zeer bijzondere vaas. Een vaas vermomd als .... brandblusser!
Blussende vaas
Blussende vaas Blussende vaas

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een omgevallen kaars, de vlam in de pan of een smeulende sigaret, een brandje is zo ontstaan. Met de nieuwe en unieke Blusvaas® ofwel de Firevase® - een uitvinding van Samsung Fire & Marine - heb je een blusapparaat bij de hand in de vorm van een decoratieve bloemenvaas.
    
De compacte vaas, die je uiteraard kunt vullen met water en fleurige bloemen, vrolijkt niet alleen de ruimte op, maar blust met één simpele handeling effectief een beginnende brand. De Firevase heeft namelijk een apart gedeelte dat dezelfde stof bevat als een brandblusser. Bij het uitbreken van een brand gooi je de vaas kapot op de vlammen, waarna het vrijgekomen kaliumcarbonaat het zuurstof onderdrukt waardoor het vuur zal doven. De Firevase is vooral geschikt voor beginnende brandjes. Klik hier (0:16) voor een demonstratiefilm.

De Firevase heeft een inhoud van 350 ml, een diameter van 9 cm, is 17 cm hoog en het gewicht is 400 gram. De vaas is online verkrijgbaar via onder andere Bol.com en heeft een adviesprijs van € 39,95. Verkrijgbaar in drie kleuren, namelijk blauw, goud en roze. Ronest Safety is de exclusieve importeur en distributeur van deze Firevase voor Nederland en België.Links

www.bol.com
www.ronest.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woonaccessoire, decoratie, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, glas, vaas, bloemenvaas, brand, blusser, brandblusser, woon, #bol, #ronest, #samsung

Gerelateerd nieuws
Vakbeurzen post lockdown
Het is een vreemde tijd, ook voor vakbeurzen. Eerst werden vele afgelast, maar in september vindt de eerste vakbeurs voor consumentengoederen weer plaats in Hamburg: Nordstil, van 5 tot en met 7 september.
lees verder
 
Arli overgenomen
lees verder
Wonenbeurs gaat digitaal
De VT Wonen & Designbeurs gaat dit jaar niet door in fysieke vorm, maar wordt gedurende de gehele maand oktober digitaal gehouden. De Let's get digital editie!
lees verder
 
Let's meet again op MBB!
lees verder
Hoogste groei detailhandel
Het zijn bizarre tijden. Daar waar iedereen een grote crisis verwacht vanwege corona, beleefde de Nederlandse detailhandel in mei haar grootste groei in veertien jaar tijd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden