Blussende vaas

Donderdag 25 juni 2020

De firma Ronel uit Vlagwedde verkoopt een zeer bijzondere vaas. Een vaas vermomd als .... brandblusser!
Blussende vaas
Blussende vaas Blussende vaas

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Een omgevallen kaars, de vlam in de pan of een smeulende sigaret, een brandje is zo ontstaan. Met de nieuwe en unieke Blusvaas® ofwel de Firevase® - een uitvinding van Samsung Fire & Marine - heb je een blusapparaat bij de hand in de vorm van een decoratieve bloemenvaas.
    
De compacte vaas, die je uiteraard kunt vullen met water en fleurige bloemen, vrolijkt niet alleen de ruimte op, maar blust met één simpele handeling effectief een beginnende brand. De Firevase heeft namelijk een apart gedeelte dat dezelfde stof bevat als een brandblusser. Bij het uitbreken van een brand gooi je de vaas kapot op de vlammen, waarna het vrijgekomen kaliumcarbonaat het zuurstof onderdrukt waardoor het vuur zal doven. De Firevase is vooral geschikt voor beginnende brandjes. Klik hier (0:16) voor een demonstratiefilm.

De Firevase heeft een inhoud van 350 ml, een diameter van 9 cm, is 17 cm hoog en het gewicht is 400 gram. De vaas is online verkrijgbaar via onder andere Bol.com en heeft een adviesprijs van € 39,95. Verkrijgbaar in drie kleuren, namelijk blauw, goud en roze. Ronest Safety is de exclusieve importeur en distributeur van deze Firevase voor Nederland en België.Links

www.bol.com
www.ronest.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woonaccessoire, decoratie, geschenk, gift, cadeau, kado, servies, glas, vaas, bloemenvaas, brand, blusser, brandblusser, woon, #bol, #ronest, #samsung

Gerelateerd nieuws
 
Decor Concept Store Eichholtz
lees verder
GIO Erkenning interieurproducten
Afgelopen vrijdag, 16 oktober, tijdens de DDW hebben meerdere fabrikanten Gio-erkenningen gekregen voor hun zitmeubelen en virtuele haard.
lees verder
 
Brusselse wafels in DWI
lees verder
Voorjaarseditie Spotlight 3 dagen
De behoefte om elkaar in het echt te zien en inspiratie op te doen op een vakbeurs is groot. Gelukkig zijn nog steeds evenementen om naar uit te kijken. Zoals decoratiebeurs Spotlight, die uitgebreid is naar drie dagen. Het evenement vindt plaats van 7-9 maart.
lees verder
Habitat verkocht
De Franse holding Cafom heeft overeenstemming bereikt over de verkoop van dochteronderneming Habitat.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden