Nimbus breidt Q Four familie uit

Donderdag 25 juni 2020

Nimbus breidt zijn familie van Q Four armaturen uit. De nieuwkomers heten Q Four IN en Q Four Track.
Nimbus breidt Q Four familie uit
Nimbus breidt Q Four familie uit Nimbus breidt Q Four familie uit

In 2019 introduceerde Nimbus de Q Four-familie met drie typen armaturen: Modul Q One, Q Four en Q Four TT. Anno 2020 vult het bedrijf deze serie plafondspots en wallwashers aan met twee nieuwe modellen en vraagt opnieuw aandacht voor de Q Four TT-spot. Dit model heeft een draai- en kantelarm waarmee het gerichte licht kan worden. Q Four TT is verkrijgbaar in een semi-inbouw- of opbouwversie (foto 1).

 

De nieuwe modellen Q Four IN en Q Four Track creëren volgens Nimbus een uitstekend, bijna magisch lichteffect. De Q Four IN (foto 2) is gemaakt voor verzonken montage aan het plafond en de Q Four Track (foto 3), is op een geleiderail is gemonteerd. Alle modellen hebben een Bartenbach LFO-lens, die het licht gericht op het te verlichten oppervlak richt.

 

De nieuwe armaturen zullen beschikbaar zijn op de markt vanaf september 2020.Links

www.nimbus-group.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, kantoor, ontwerp, design, ontwerp, lamp, licht, led, vloerlamp, verlichting, spot, dim, halogeen, led, armatuur, #nimbus, #nimbusgroup, #nimbuslighting, #qfour

Gerelateerd nieuws
 
Arli overgenomen
lees verder
Orgatec 2020 ook gecanceld
Ook de biŽnnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen heeft de editie van 2020, die van 27-31 oktober 2020 gepland was, opgeschort.
lees verder
Design Tales in muurafwerking
Design Tales, een agenturenbedrijf voor meubelen en verlichting heeft een bijzondere uitbereiding. Het bedrijf wordt de Nederlandse ambassadeur van St. Leo.
lees verder
Wonenbeurs gaat digitaal
De VT Wonen & Designbeurs gaat dit jaar niet door in fysieke vorm, maar wordt gedurende de gehele maand oktober digitaal gehouden. De Let's get digital editie!
lees verder
Nieuwe directeur Light + Building
De volgende editie van de biŽnnale Light + Building in 2022 staat onder de hoede van een nieuwe directeur.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden