Parketpaviljoen op Incoda

Woensdag 24 juni 2020

Tijdens de vakbeurs Incoda (Interieur Collectie Dagen) in Gorinchem is er nog meer speciale aandacht voor parket.
Parketpaviljoen op Incoda

Op de vakbeurs voor raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering Incoda in de Evenementenhal in Gorinchem, recent verplaatst van half september naar eind januari 2021, wordt een parketpaviljoen geïntroduceerd in samenwerking met Parketblad van Sanders Media. In het paviljoen zullen kennis en netwerken centraal staan. In aanloop naar de beurs worden meer details bekend gemaakt, stelt Mascha de Bruin van beursorganisator Easyfairs, Head of Event van Incoda.

Op het nieuwe parketpaviljoen krijgen exposanten enkele vierkante meters ruimte om hun nieuwste innovatie te presenteren. Het plein focust zich met name op demonstraties, kennisdeling en netwerken. Verder wordt er elke dag een happy hour georganiseerd en worden goodie bags uitgedeeld.

Incoda werkt voor de beurs ook samen met Platform Parketbranche voor het Nationaal Kampioenschap Parketleggen, die tijdens deze beurseditie voor de 22ste keer wordt gehouden. De openingstijden van Incoda: zondag 31 januari van 12-18, maandag 1 februari van 10-21 uur en dinsdag 2 februari van 10-18 uur.Links

www.easyfairs.com
www.evenementenhal.nl
www.interieurcollectiedagen.nl
www.parketblad.nl
www.platformparketbranche.nl
www.sandersmedia.nl

Tags

Nieuws, interieur, inrichting textiel, wonen, woning, woon, winkelier, retail, design, textielbeurs, textielvakbeurs, parket, vakbeurs, show, event, evenement, beurs, huisshow, tentoonstelling, bekleding, stoffering, woonkamer, slapen, slaapkamer, matras, slaapsysteem, textiel, behang, vloer, accessoire, projectinrichting, project, kantoor, easyfairs, evenementenhal, #incoda, #easyfairs, #evenementenhal, #interieurcollectiedagen, #parketblad, #platformparketbranche, #ppb, #sandersmedia, #nationaalkampioenschapparketleggen, #nkp

Gerelateerd nieuws
Forest gaat draadloos
Vanaf deze zomer is de Forest Shuttle, ook verkrijgbaar als een draadloze accumotor. De Shuttle iOn is daarmee geschikt voor ruimtes waar geen stroomvoorziening in de buurt is.
lees verder
Nieuwe Vice President Aspecta
Lvt-fabrikant Aspecta Flooring uit Oud Gastel heeft een nieuwe commerciŽle man aangenomen afkomstig van de Portugese Amorim Group.
lees verder
 
Twee keer zoet bij Essenza
lees verder
Orgatec 2020 ook gecanceld
Ook de biŽnnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen heeft de editie van 2020, die van 27-31 oktober 2020 gepland was, opgeschort.
lees verder
Visgraat laminaat bij Heditex
Binnenkort presenteert groothandel Heditex uit Vlaardingen nieuws in de Meister collectie: visgraat laminaat!
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden