Duurzaam De Ploeg

Woensdag 24 juni 2020

Het stoffenmerk De Ploeg stelt de mens centraal. Volgens het bedrijf zijn in een duurzame wereld mens, milieu en economie met elkaar in evenwicht, zodat de aarde niet uitgeput raakt.
Duurzaam De Ploeg
Duurzaam De Ploeg Duurzaam De Ploeg Duurzaam De Ploeg

In zijn meest recente nieuwsbrief legt Artex merk De Ploeg uit hoe het zijn steentje bijdraagt aan een duurzame wereld. Zo maakten wij eerder al melding van de kwaliteiten Sea & Ocean: Kamerhoge inbetweens gemaakt van aangespoeld oceaanplastic. De Ploeg werkt systematisch aan de vermindering van milieubelasting. Hiervoor ontving de organisatie het ISO 14001 certificaat. In het verlengde hiervan werkt De Ploeg behalve aan duurzame processen ook aan duurzame producten.

 

De kwaliteiten Mesh en Rise bestaan voor 65% uit garen van gerecyclede plastic flessen. Dat wordt verweven tot duurzame weefsels. Mesh (foto 1) is de uni versie en Rise (foto 2) een digitaal gedrukte print in diverse subtiele verlopende tinten en tonen. De Ploeg heeft aandacht voor eerlijke productieprocessen, hernieuwbare materialen en wil naast grondstoffen ook ontwerpen hergebruiken. De Ploeg brengt drie vertrouwde kwaliteiten Forecast (foto 3), Korn en Wisper (foto 4) nogmaals uit, maar dan in een nieuwe, frisse reeks kleuren.

 

De Ploeg is onderdeel van Hunter Douglas-dochter Artex. Andere labels van Artex zijn Artelux, Loft79, Your Edition en Kendix Allure. Kendix Allure heeft een showroom in het ETC Design Center in Culemborg.Links

www.kendix.nl
www.loft79.nl
www.loft79.be
www.artelux.com
www.artex.hde.nl
www.youredition.nl
www.deploeg.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, raamdecoratie, stof, raambekleding, gordijn, zonwering, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, raam, venster, raamdecoratie, interieurbekleding, weefstof, confectie, gordijnstof, interieurstof, drukstof, verduister, verduisterend, woonaccessoire, #artex, #artelux, #kendix, #kendixallure, #loft79, #youredition, #deploeg

Gerelateerd nieuws
Forest gaat draadloos
Vanaf deze zomer is de Forest Shuttle, ook verkrijgbaar als een draadloze accumotor. De Shuttle iOn is daarmee geschikt voor ruimtes waar geen stroomvoorziening in de buurt is.
lees verder
 
Twee keer zoet bij Essenza
lees verder
Orgatec 2020 ook gecanceld
Ook de biŽnnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen heeft de editie van 2020, die van 27-31 oktober 2020 gepland was, opgeschort.
lees verder
Visgraat laminaat bij Heditex
Binnenkort presenteert groothandel Heditex uit Vlaardingen nieuws in de Meister collectie: visgraat laminaat!
lees verder
 
Bece lanceert nieuwe projectcollectie
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden