Nieuw showroomconcept Overstock

Dinsdag 23 juni 2020

Aanstaande vrijdag wordt er een nieuw showroomconcept, opgebouwd rond achttien leefwerelden, gepresenteerd door de interieur- en tuinmeubelwinkelketen uit BelgiŽ.
Nieuw showroomconcept Overstock

OVS Home uit Oostkamp, opgericht in 2004, heeft twee winkelformuleconcepten met 22 Overstock Garden en dertien Overstock Home showrooms in België. De doelgroep bestaat uit liefhebbers van betere interieur- en tuinmeubelen.

Overstock Home (foto; website), niet te verwarren met Interior Overstock het bedrijf achter de online outlet Naduvi of het Amerikaanse interieurwarenhuis Overstock uit de VS, heeft een nieuw showroomconcept ontwikkeld, opgebouwd rond achttien leefwerelden. Dat zal het eerst te zien zijn in de winkel in Schoten op vrijdag 26 juni, zo meldt Retaildetail.

De achttien 'sfeermodules' staan in U-vorm opgesteld langs de buitenzijde van de showroom in vier stijlen namelijk basic beige, lightbox (met of zonder print), zwart & functioneel en PU & Mortex. Het centrale gedeelte van de showroom bevat een sofaplein, tafel- en stoelenplein met stalen en servicezone met kassa.
Links

www.naduvi.com
www.overstock.com
www.overstockgarden.be
www.overstockhome.be

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, tapijt, verlichting, licht, lamp, decoratie, gift, detail, retail, woonwarenhuis, winkel, shop, outlet, keten, project,woninginrichting, online, webshop, internet, meubel, project, outdoor, buiten, tuinmeubel, residentieel, #naduvi, #overstockgarden, #overstockhome, #overstock

Gerelateerd nieuws
Vakbeurzen post lockdown
Het is een vreemde tijd, ook voor vakbeurzen. Eerst werden vele afgelast, maar in september vindt de eerste vakbeurs voor consumentengoederen weer plaats in Hamburg: Nordstil, van 5 tot en met 7 september.
lees verder
 
Arli overgenomen
lees verder
Nieuwe Vice President Aspecta
Lvt-fabrikant Aspecta Flooring uit Oud Gastel heeft een nieuwe commerciŽle man aangenomen afkomstig van de Portugese Amorim Group.
lees verder
 
Inspiratie uit de Louis XV periode
lees verder
Orgatec 2020 ook gecanceld
Ook de biŽnnale projectinrichtingsbeurs Orgatec in Keulen heeft de editie van 2020, die van 27-31 oktober 2020 gepland was, opgeschort.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden