Turkse kussens van Bonna

Donderdag 28 oktober 2021

Foamkussens worden volgens Bonna vooral in China geproduceerd. Door de huidige instabiele aanvoer en extreem hoge vrachtkosten, wordt het echter weer interessant om foamkussens vanuit Europa te halen.
Turkse kussens van Bonna

Het Turkse Viscotex produceert meer dan 150 verschillende foamkussens in Bursa, vlak boven Istanbul. Volgens Bonna Benelux betreft het hoogwaardige foamkussens, waarbij voornamelijk Europese grondstoffen worden gebruikt. De foamkussens worden onder Viscotex- en private label geproduceerd. Daarnaast is Viscotex ook in het medische segment actief.

Bonna Benelux bv zal de verkoop voor al deze segmenten voor Viscotex verzorgen in de Benelux en Frankrijk. Binnenkort wordt de Nederlandse versie van de website geïntroduceerd. Bonna vertegenwoordigt onder andere ook Lean Back en Vossen.
 Links

www.bonnabenelux.nl
www.viscotex.eu
www.vossen.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, dekbed, overtrek, hoes, laken, quilt, bedmode, badmode, kussen, badjas, strandlaken, handdoek, nachtrust, #bonnabenelux, #viscotex, #vossen

Gerelateerd nieuws
Duurzame groene gevel
Interieur- en lifestyle merk Essenza Home is gevestigd in een volledig gerenoveerd kantoor in Bunnik. Het kantoor is volledig verduurzaamd en heeft een groene gevel.
lees verder
Geen doorstart voor Homestock
Homestock, met zes filialen en een webshop werd eind juni failliet verklaard. Er was direct belangstelling voor een doorstart, maar dit is niet gelukt.
lees verder
Pensioen voor Michael Stiehl
Managing partner bij Rauch Michael Stiehl gaat met pensioen. 31 augustus is zijn laatste dag. Stiehl werkte bijna 23 jaar als algemeen directeur bij het bedrijf.
lees verder
Lagere winst Beter Bed
Beter Bed Holding heeft net de resultaten voor het 1e halfjaar 2022 bekend gemaakt, waarbij er een lagere winst gerealiseerd werd bij een hogere omzet.
lees verder
Incoda 2022 komt eraan!
De Incoda wordt georganiseerd van 11-13 september. Dit jaar wordt het een feestelijke editie met een uitgebreid programma, waaronder Incodaís eerste festival.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden