Turkse kussens van Bonna

Donderdag 28 oktober 2021

Foamkussens worden volgens Bonna vooral in China geproduceerd. Door de huidige instabiele aanvoer en extreem hoge vrachtkosten, wordt het echter weer interessant om foamkussens vanuit Europa te halen.
Turkse kussens van Bonna

Het Turkse Viscotex produceert meer dan 150 verschillende foamkussens in Bursa, vlak boven Istanbul. Volgens Bonna Benelux betreft het hoogwaardige foamkussens, waarbij voornamelijk Europese grondstoffen worden gebruikt. De foamkussens worden onder Viscotex- en private label geproduceerd. Daarnaast is Viscotex ook in het medische segment actief.

Bonna Benelux bv zal de verkoop voor al deze segmenten voor Viscotex verzorgen in de Benelux en Frankrijk. Binnenkort wordt de Nederlandse versie van de website geïntroduceerd. Bonna vertegenwoordigt onder andere ook Lean Back en Vossen.
 Links

www.bonnabenelux.nl
www.viscotex.eu
www.vossen.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, slapen, slaap, slaapkamer, bed, ledikant, dekbed, overtrek, hoes, laken, quilt, bedmode, badmode, kussen, badjas, strandlaken, handdoek, nachtrust, #bonnabenelux, #viscotex, #vossen

Gerelateerd nieuws
Record resultaat Jysk Nederland
Jysk Nederland heeft het boekjaar - van september tot en met augustus - afgesloten met een brutowinst voor belastingen van € 26,7 miljoen, een stijging van 23,7%. De omzet steeg met 1,1% naar een record van € 163,3 miljoen.
lees verder
 
Interieurretail oktober positief
lees verder
Nieuw contentformat Imm
Over acht weken opent vakbeurs imm de deuren. Hoewel er nog flinke uitdagingen zijn, werkt organisator Koelnmesse non-stop aan de voorbereidingen voor de januari-editie. Online blijft het platform ook aan de weg timmeren, nu met het nieuwe contentformat: Trendimmpact.
lees verder
Woontrend 2022 - Traditional Sentiment
Onlangs presenteerde Inretail de woontrends voor 2022, voortkomend uit de tijdgeest Calibrate. In een serie van vier artikelen zullen deze behandeld worden, vandaag de derde: Traditional Sentiment.
lees verder
 
Nieuws en voorjaarsdata DWI bekend
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden