Tube van Vibia

Dinsdag 09 april 2019

Het Spaanse lampenmerk Vibia introduceert Tube. Een verlichtingssysteem om licht horizontaal en verticaal uit te breiden.
Tube van Vibia
Tube van Vibia Tube van Vibia Tube van Vibia

De Japanse ontwerper Ichiro Iwasaki ontwikkelde het innovatieve verlichtingssysteem voor Vibia, dat in de Benelux verdeeld wordt door Eikelenboom. Tube bestaat uit armaturen die door een netwerk van buizen met elkaar verbonden worden. Deze buizen, die normaal wegwerkt worden, zijn bij Tube juist onderdeel van het systeem.

 

Door dit ontwerp kunnen interieurontwerpers en architecten verschillende configuraties maken. De hanglamp kan gecombineerd worden met de plafondlamp, of er kunnen ander combinaties gemaakt worden. Zo past Tube volgens Vibia in elke ruimte.  De lamp is dan nog steeds te bedienen met één knop.

 

De naam Tube verwijst overigens niet alleen naar het systeem, maar ook naar de gelijkenis met een metro of tramlijn. De 'urban spirit' van Tube wordt onderstreept door de kleuren waarin de lamp beschikbaar is, drie verschillende tinten grijs en gebroken wit. Tube is er verder in vier maten, die gecombineerd kunnen worden. Van 22 tot 53 cm.Links

www.eikelenboom.nl
www.vibia.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, residentieel, kantoor, hospitality, licht, verlichting, lamp, hanglamp, led, design, #tube, #eikelenboom, #vibia

Gerelateerd nieuws
 
Daling woonretail april
lees verder
DWI Vakbeurs najaar verspreid
De voorlopige planning van de najaarseditie van de Vakbeurs of liever gezegd Vakdagen van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein was van 13-16 september 2020, maar dat is toch weer iets aangepast om het bezoek in verband met corona beter te kunnen spreiden.
lees verder
 
Hemelse verlichting bij Ilfari
lees verder
Experience center Interior Group
Keijsers Interiors en De Projectgroep openen een experience center op businesspark Papendorp aan de rand van Utrecht.
lees verder
Das Haus jubileert en vernieuwt
Das Haus, de bekende designattractie op meubelbeurs IMM, viert in 2021 zijn 10-jarig. Dit markeert een nieuwe oriŽntatie: inhoudelijk meer aandacht voor toekomstige ontwikkelingen en thema's en een groep designers die samen een vernieuwd Das Haus neerzetten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden