Theatrale fauteuil

Donderdag 14 juli 2022

Uit de creativiteit van Bartoli Design werd de theatrale fauteuil Drapé Soleil voor de Italiaanse meubelproducent Laurameroni geboren.
Theatrale fauteuil

Rond, breed en uitnodigend, theatraal en eigentijds, dat is Drapé Soleil van Laurameroni, met een onmiskenbare, iconische en verfijnde look. De fauteuil complementeert de andere producten uit de Drapé-collectie, lineaire en ronde banken, bed, poef en fauteuils.

 

Deze nieuwe aanvulling wordt gekenmerkt door de elegante en overvloedige draperie van de hoes, het resultaat van een nauwkeurig en nauwgezet maatwerk dat de zachte vormen creëert en zorgt dat elk uniek is. Anna en Paolo van Bartoli Design werken al meer dan twintig jaar voor Laurameroni.

 

De fabrikant heeft momenteel drie dealers in de Benelux: Delmi Decor in België, Co van der Horst in Nederland en Espace Lavandier in Luxemburg.Links

www.covanderhorst.nl
www.delmidecor.be
www.lavandier.lu
www.laurameroni.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, meubel, zitmeubel, bank, bijzettafel, tafel, salontafel, stoel, eetkamer, fauteuil, designmeubelen, #laurameroni

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
Liu Jo Living opbergkast Pillier
Simone Cagnazzo ontwierp volgens Liu Jo Living met de nieuwe Pillier een de steunpilaar in de woonarchitectuur.
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
 
Gispen Classics gepresenteerd
lees verder
Najaarsnoviteiten Pode
Verfijning zit volgens Pode in de details. Dit is onder meer zichtbaar in subtiele afwerking van het bankenprogramma Tweak. Dit design van Roderick Vos is een van de nieuwe producten van het Nederlandse designmerk.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden