De Ploeg aanwinsten

Woensdag 13 juli 2022

Umbra en Serra zijn de nieuwste De Ploeg aanwinsten. Volgens de stoffenleverancier zijn zij een knap staaltje aan combinaties. Gedurfd maar met aandacht voor het gedachtengoed van De Ploeg.
De Ploeg aanwinsten
De Ploeg aanwinsten De Ploeg aanwinsten

Op foto 1 is te zien hoe de Poldersofa van Hella Jongerius opnieuw bekleed is met de nieuwe stoffen.

Umbra is een stoere 100.000 martindale meubelstof, met een unieke en grove weefstructuur in een extra hoog garengewicht. De stof is opgebouwd uit twee samengestelde garenkleuren, die de driedimensionale textuur extra naar voren laten komen. Het ontwerpteam heeft voor deze stof 24 kleuren ontwikkeld, zowel zachte toon-in-toon tinten, als meer uitgesproken kleurstellingen.

Serra
is een hoogwaardige, aaibare en soepele bouclé meubelstof, geweven met een bijzondere mix in de garentwijn. Serra is volgens De Ploeg de belichaming van ingetogen luxe. Een 70.000 martindale stof met zowel een puur als ook een natuurlijk karakter. Elke kleurstelling is een combinatie van subtiele kleurnuances van veelal zachte aardse tinten.

 

Zoals waarschijnlijk bekend is De Ploeg onderdeel van Hunter Douglas-dochter Artex, die ook de labels Artelux, Loft79, Your Edition en Kendix Allure voert. Hunter Douglas is op zijn beurt onderdeel van 3G Capital.Links

www.artelux.com
www.artex.hde.nl
www.deploeg.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, interieurbekleding, weefstof, confectie, interieurstof, pinstripe, contour, recycling, duurzaam, #3gcapital, #hunterdouglas, #artex, #ploeg, #deploeg, #kendix, #kendixallure, #umbra, #serra, #artelux, #loft79, #youredition

Gerelateerd nieuws
 
Inspirerend randprogramma Imm
lees verder
Vernieuwde Powerview
Luxaflex vernieuwt het smarthome-systeem Powerview Automation voor nog slimmere gordijnen.
lees verder
Studio Wae gaat nieuwe fase in
Studio Wae timmert de laatste jaren behoorlijk aan de weg. Een interview hierover met oprichter Tynke van den Heuvel in de nieuwe showroom in Bunnik.
lees verder
 
Nieuwe ceo Ikea
lees verder
Levendig Design District 2023
Afgelopen week vond Design District plaats in Rotterdam, de beurs voor de interieurprofessional.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden