De Ploeg aanwinsten

Woensdag 13 juli 2022

Umbra en Serra zijn de nieuwste De Ploeg aanwinsten. Volgens de stoffenleverancier zijn zij een knap staaltje aan combinaties. Gedurfd maar met aandacht voor het gedachtengoed van De Ploeg.
De Ploeg aanwinsten
De Ploeg aanwinsten De Ploeg aanwinsten

Op foto 1 is te zien hoe de Poldersofa van Hella Jongerius opnieuw bekleed is met de nieuwe stoffen.

Umbra is een stoere 100.000 martindale meubelstof, met een unieke en grove weefstructuur in een extra hoog garengewicht. De stof is opgebouwd uit twee samengestelde garenkleuren, die de driedimensionale textuur extra naar voren laten komen. Het ontwerpteam heeft voor deze stof 24 kleuren ontwikkeld, zowel zachte toon-in-toon tinten, als meer uitgesproken kleurstellingen.

Serra
is een hoogwaardige, aaibare en soepele bouclé meubelstof, geweven met een bijzondere mix in de garentwijn. Serra is volgens De Ploeg de belichaming van ingetogen luxe. Een 70.000 martindale stof met zowel een puur als ook een natuurlijk karakter. Elke kleurstelling is een combinatie van subtiele kleurnuances van veelal zachte aardse tinten.

 

Zoals waarschijnlijk bekend is De Ploeg onderdeel van Hunter Douglas-dochter Artex, die ook de labels Artelux, Loft79, Your Edition en Kendix Allure voert. Hunter Douglas is op zijn beurt onderdeel van 3G Capital.Links

www.artelux.com
www.artex.hde.nl
www.deploeg.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, residentieel, project, hospitality, meubelstof, bekleding, meubelbekleding, stoffeer, stoffering, stoffeerder, interieurbekleding, weefstof, confectie, interieurstof, pinstripe, contour, recycling, duurzaam, #3gcapital, #hunterdouglas, #artex, #ploeg, #deploeg, #kendix, #kendixallure, #umbra, #serra, #artelux, #loft79, #youredition

Gerelateerd nieuws
Herleven van verleden
Eijffinger introduceert de nieuwe behangcollectie Revive. Deze collectie laat het verleden herleven en combineert de vormen van toen met die van vandaag de dag.
lees verder
Overnames door Coulisse
Coulisse breidt uit met overnames van Lienesch en Sensuna:
pioniers in honingraat en plissťraambekleding.
lees verder
 
Succesvol jaar Jysk
lees verder
Duurzaamheid en innovatie centraal
Optimale vooruitzichten voor Techtextil en Texprocess 2024: een hoog niveau van vraag en internationaliteit in combinatie met een uitstekende mate van innovatie
lees verder
Netwerkborrel in Milaan
De Interieur Club organiseert wederom de netwerkborrel tijdens Milaan Design Week en hiervoor kunnen nu kaarten besteld worden.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden