F. Ball en Headlam jubileumpartners

Dinsdag 12 juli 2022

F. Ball and Co., de Britse egaline- en vloerlijmfabrikant, en interieurgroothandel Headlam hebben hun tien-jarige samenwerking gevierd.
F. Ball en Headlam jubileumpartners

Het assortiment van F. Ball and Co. wordt sinds juli 2012 door Headlam als distributeur gevoerd en hierdoor ook voor stoffeerders en vloerenleggers in Nederland algemeen verkrijgbaar geworden.


Om het decennium te markeren bezocht het team van F. Ball, waaronder export manager Jonathan Goold uit Engeland, het hoofdkantoor van Headlam in Zutphen.


Jonathan Goold: 'Het succes van de partnership met Headlam in de afgelopen tien jaar is een mooie reden om gezamenlijk te vieren. Het is een integraal onderdeel geweest van de groei van F. Ball in Nederland, waarbij eerste klas producten hand in hand gaan met een uitgebreide ondersteuning aan zowel groothandels als klanten. We zien uit naar het voortzetten van onze relatie en bevestigen opnieuw onze commitment aan alle vloerenexperts in Nederland.'Links

www.f-ball.nl
www.headlam.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, inrichting, design, project, vloer, parket, linoleum, vinyl, pvc, lvt, laminaat, karpet, lijm, egaline, vloerlijm, jubileum, feest, #fball, #headlam

Gerelateerd nieuws
Connect your senses
Op 13 november is het zover! Dan vindt de nieuwe Interieurprofessionaldag plaats in de Woonindustrie in Nieuwegein. Deze dag staat opnieuw in het teken van de zintuigen: Connect your senses!
lees verder
 
Start Interieur Business Club
lees verder
Heimtex groeit door in 2024
Op een persconferentie van de Messe Frankfurt werden de plannen voor de komende editie van Heimtextil bekendgemaakt. Ook werd duidelijk dat het aanbod weer verder zal groeien.
lees verder
 
Winnaars NKWP 2023
lees verder
Najaarsnoviteiten Pode
Verfijning zit volgens Pode in de details. Dit is onder meer zichtbaar in subtiele afwerking van het bankenprogramma Tweak. Dit design van Roderick Vos is een van de nieuwe producten van het Nederlandse designmerk.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden