F. Ball en Headlam jubileumpartners

Dinsdag 12 juli 2022

F. Ball and Co., de Britse egaline- en vloerlijmfabrikant, en interieurgroothandel Headlam hebben hun tien-jarige samenwerking gevierd.
F. Ball en Headlam jubileumpartners

Het assortiment van F. Ball and Co. wordt sinds juli 2012 door Headlam als distributeur gevoerd en hierdoor ook voor stoffeerders en vloerenleggers in Nederland algemeen verkrijgbaar geworden.


Om het decennium te markeren bezocht het team van F. Ball, waaronder export manager Jonathan Goold uit Engeland, het hoofdkantoor van Headlam in Zutphen.


Jonathan Goold: 'Het succes van de partnership met Headlam in de afgelopen tien jaar is een mooie reden om gezamenlijk te vieren. Het is een integraal onderdeel geweest van de groei van F. Ball in Nederland, waarbij eerste klas producten hand in hand gaan met een uitgebreide ondersteuning aan zowel groothandels als klanten. We zien uit naar het voortzetten van onze relatie en bevestigen opnieuw onze commitment aan alle vloerenexperts in Nederland.'Links

www.f-ball.nl
www.headlam.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, inrichting, design, project, vloer, parket, linoleum, vinyl, pvc, lvt, laminaat, karpet, lijm, egaline, vloerlijm, jubileum, feest, #fball, #headlam

Gerelateerd nieuws
InCoDa presenteert 'Blijf bij…'
[Sponsored artikel] - Na de zomer worden op 22 t/m 24 september de nieuwste eyecatchers en collecties van ruim 200 merken op het gebied van raamdecoratie, vloeren, wandbekleding en stoffering gepresenteerd op vakevent InCoDa.
lees verder
 
Herstructurering Home Fashion Groep
lees verder
Incoda is alweer in aantocht
Vanaf 22 september worden de Interieur Collectie Dagen (Incoda) weer in Gorinchem gehouden. Hierbij al een sneak preview.
lees verder
Haal de zomer in huis
Unilin biedt mensen de mogelijkheid om de zomer in huis te halen met Sunny Shades & Quickstep vloeren.
lees verder
Duurzame innovaties
Interface presenteert nieuwe collecties met 'crafted' textiel en natuurlijke vormen. Deze twee nieuwe collecties tapijt- en vinyltegels bieden inspiratie en duurzame innovaties.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden