Tendence vernieuwd

Dinsdag 31 maart 2020

Tendence is al jaren de top wat betreft tapijt, zo meldt vloerenleverancier Interfloor. Nu is deze frisé qua kleuren geactualiseerd. Dat geldt ook voor de Woolmark-bouclé Manilla Wool.
Tendence vernieuwd
Tendence vernieuwd Tendence vernieuwd Tendence vernieuwd

De SDN-tapijtkwaliteit Tendence (foto 1) is geactualiseerd met een nieuw kleurenpalet. Deze weldadige frisé heeft een poolgewicht van maar liefst 2.150 gram per m². De Ultra Soft polyester garens zijn heel zacht en lijkt qua look en feel sterk op wol. Maar deze gesneden pool is zelfs bestand tegen agressieve reinigingsmiddelen, waardoor indien nodig zelfs een bleekmiddeloplossing kan worden gebruikt.

Tendence, een milieuvriendelijk geproduceerd tapijt zonder schadelijke stoffen, is sterk geluidsabsorberend (ca. 28 dB contactgeluidsisolatie) en warmte-isolerend en verkrijgbaar in dertien eigentijdse kleuren waaronder diverse greiges en beiges (zie foto 2).

Tijdelijke actieprijs: € 175 per strekkende meter op 400 cm breed (€ 43,75 per m²), exclusief leggen.

De vernieuwde Manilla Wool, een prachtig luxe en natuurlijke bouclé van 100% Woolmark zuiver scheerwol van 1.250 g/m², is verkrijgbaar in zes naturel kleuren (foto 3 en 4). Dit tapijt past perfect in de huidige trend van natuurlijk wonen. Wollen tapijten worden al vele eeuwen gebruikt wegens hun veerkracht en lange levensduur. Het tapijt heeft hoge isolerende eigenschappen en is geschikt voor vloerverwarming. Wol is door zijn lage statische elektriciteit en natuurlijke coating van zichzelf vuil werend en eenvoudig te reinigen. Eventuele vlekken zijn eenvoudig te verwijderen. Manilla Wool is geschikt voor druk belopen ruimtes, zwenkwielen en gebruik op trappen.

Wat minder bekend is dat wollen tapijt een effectief middel is om de lucht in de ruimte te zuiveren. Wol kan tot 30 procent van zijn eigen gewicht aan wateropname opnemen zonder vochtig aan te voelen en daarmee veranderingen in de luchtvochtigheid opvangen en gifstoffen absorberen. Het functioneert als een natuurlijke klimaatregelaar en een permanente verbetering van de luchtkwaliteit bewerkstelligt, zo stelt Interfloor.

Adviesverkoopprijs: € 219 per strekkende meter op 400 cm breed (€ 54,75 per m²), exclusief leggen.Links

www.interfloor.nl
www.interfloor.nl/category/nieuws/

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woon, woning, project, kantoor, showroom, winkel, vloer, bedekking, vloerbedekking, stoffering, stofferen, tapijt, stroken, vinyl, pvc, lvt, plank, strook, stroken, beton, kamerbreed, bouclé, frise, frisé, shaggy, sdn, solution dyed nylon, polyamide, garen, wol, Woolmark, zuiver scheerwol, Interfloor, grossier, groothandel, leverancier, #interfloor, @interfloor, #manillawool, #tendence, #woolmark

Gerelateerd nieuws
Forbo Eurcol breidt uit met DecoDesign
Met DecoDesign introduceert Forbo Eurocol een nieuw designproduct voor vloer en wand. Een innovatieve en decoratieve afwerking, op basis van een watergedragen acrylaatcoating die wordt opgespoten met SprayCoat.
lees verder
 
Daling woonretail april
lees verder
Hennepkarpetten
Hennep is een natuurlijke vezel die al sinds de oudheid in de textielwereld wordt gebruikt. Indikon maakt er karpetten van onder het label Carpet Edition.
lees verder
DWI Vakbeurs najaar verspreid
De voorlopige planning van de najaarseditie van de Vakbeurs of liever gezegd Vakdagen van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein was van 13-16 september 2020, maar dat is toch weer iets aangepast om het bezoek in verband met corona beter te kunnen spreiden.
lees verder
Das Haus jubileert en vernieuwt
Das Haus, de bekende designattractie op meubelbeurs IMM, viert in 2021 zijn 10-jarig. Dit markeert een nieuwe oriëntatie: inhoudelijk meer aandacht voor toekomstige ontwikkelingen en thema's en een groep designers die samen een vernieuwd Das Haus neerzetten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden