Geluidsdempende U van Axolight

Dinsdag 31 maart 2020

Axolight presenteert de nieuwe versie van U-Light met een geluidsabsorberend paneel om de omgevingsgeluid te verminderen. Volgens de fabrikant is dit de perfecte oplossing om lichtkwaliteit, akoestisch comfort, technologie en ecologie te combineren.
Geluidsdempende U van Axolight
Geluidsdempende U van Axolight Geluidsdempende U van Axolight

U-Light is volgens Axolight een alternatief voor klassieke geluidsabsorberende panelen om muren te bedekken. De U-Light geluidsabsorberende lamp heeft een dikte van 25 mm, een geluidsabsorberende factor rond 0,6, een brandreactiesnelheid klasse B-S1 en d0 in overeenstemming met de norm EN13501. Hiermee kan het lichte, resistente en vervormbare PET-paneel op U-Light volgens de fabrikant hoge en middenfrequenties van typische geluiden in open ruimtes absorberen.

 

De collectie U-Light bestaat uit twee verschillende ronde modellen die bestaan uit aluminium en de LED lichtbron. De lamp is verkrijgbaar als plafond, wand of pendel, in roestbruin en antracietgrijs en in vier verschillende afmetingen. Globa Finance Sprl uit Brussel wordt door Axolight vermeld als agent in België, Werner Peters agenturen uit Houten in Nederland. Van beide is geen website bekend.Links

www.axolight.it

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woning, woon, wonen, project, kantoor, verlichting, designverlichting, licht, lamp, hanglamp, pendel, plafondlamp, #axolight, #ulight, #wernerspetersagenturen, #globafinance

Gerelateerd nieuws
Nieuwe topman Riviera Maison
Edo Beukema is begin juni aangesteld als managing director van Rivičra Maison. In deze rol zal hij naast ceo Henk Teunissen verder werken aan de groei en de transformatie naar een omnichannel organisatie.
lees verder
 
Ruik Let's Pause
lees verder
 
Daling woonretail april
lees verder
DWI Vakbeurs najaar verspreid
De voorlopige planning van de najaarseditie van de Vakbeurs of liever gezegd Vakdagen van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein was van 13-16 september 2020, maar dat is toch weer iets aangepast om het bezoek in verband met corona beter te kunnen spreiden.
lees verder
 
Hemelse verlichting bij Ilfari
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden