Marty Hanegraaf overleden

Maandag 30 maart 2020

Marty Hanegraaf is overleden. De eigenaar van het gelijknamige meubelagenturenbedrijf uit Den Bosch was al enige tijd ziek.
Marty Hanegraaf overleden

Marty Hanegraaf Meubelagenturen uit 's-Hertogenbosch was ook wel bekend onder de naam La Tendance. Marty Hanegraaf was sinds 1994 zelfstandig meubelondernemer. Vandaag meldde Interior Business van zijn overlijden. Verdere details zijn niet bekend.

Hanegraaf (foto; Linkedin), trotste vader van Jill, was onder andere agent voor Boknas, Alpa Salotti, IDP Industria Divani e Poltrone, Collezione Martinelli en Dan-Form. Hij was jarenlang exposant op DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein.Links

www.alpasalotti.com
www.boknas.fi
www.dan-form.dk
www.idpitalia.it

Tags

Nieuws, interieur, meubel, wonen, woning, woon, meubel, design, designmeubel, meubilair, woonkamer, slapen, slaapkamer, projectinrichting, stof, stoel, fauteuil, bank, indoor, binnen, lounge, ontwerp, personalia, agent, dood, gestorven, overleden, #overleden, #martyhanegraaf

Gerelateerd nieuws
Rapport Meubelzaken verschenen
In het Marketingrapport Meubelzaken 2020 staan de resultaten van een onderzoek onder meubelspeciaalzaken in Nederland. Hierin geeft Markdata.nl een overzicht van de ontwikkelingen in de meubeldetailhandel in Nederland.
lees verder
Nieuwe topman Riviera Maison
Edo Beukema is begin juni aangesteld als managing director van Rivičra Maison. In deze rol zal hij naast ceo Henk Teunissen verder werken aan de groei en de transformatie naar een omnichannel organisatie.
lees verder
 
Ruik Let's Pause
lees verder
 
Daling woonretail april
lees verder
Opschorting voor Recor
Recor zit in grote problemen. Vorige week maandag is er door de Rechtbank in Antwerpen opschorting verleend aan de Limburgse meubelfabrikant uit Hasselt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden