Nieuwe hut Moso

Dinsdag 31 maart 2020

Sinds vorige week heeft Moso International uit Zwaag een nieuwe tijdelijke kantoorlocatie gevonden, een magazijn was al iets eerder gevonden in Venhuizen.
Nieuwe hut Moso

Bamboespecialist Moso International werd eind februari door brand getroffen. Eerder deze maand werd het magazijn van de bamboespecialist al elders ondergebracht en maakten de kantoormedewerkers dankbaar gebruik van de flexplekken van Rabobank Zwaagdijk.

Het magazijn op de nieuwe tijdelijke locatie in Venhuizen is inmiddels volledig in bedrijf. Senior Marketing Manager José de Ruijter-Luken (foto; Linkedin): 'Het is lastig te zeggen wanneer wij alle producten weer op voorraad hebben. Sommige klanten hebben nauwelijks iets gemerkt van de brand, doordat hun producten nog onderweg waren naar ons magazijn. Andere klanten hebben hun producten nog niet ontvangen, omdat de productie en het transport enkele maanden in beslag nemen. Per order wordt met onze klant besproken wat de beste oplossing is.’

De kantoorafdelingen van Moso, dat tussendoor ook nog even de overname van Bambeau afrondde, zijn sinds deze week verhuisd naar het kantoorgebouw van hun IT-specialist Art-of-Automation in Hoorn. De werkzaamheden worden hier uitgevoerd totdat het hoofdkantoor in Zwaag is herbouwd, al werken bijna alle medewerkers door het coronavirus momenteel vanuit huis.

Wanneer de bouw van het nieuwe hoofdgebouw en magazijn van start gaat, is pas duidelijk na overleg met verzekeraar en architect en nadat het oude pand gesloopt is.Links

www.bambeau.com
www.moso.eu

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, woning, woon, project, vloer, parket, hout, fineer, bamboe, bamboo, wandpaneel, wand, wandbekleding, leggen, stofferen, stoffering, overname, fusie, samenwerking, samen, koop, overgenomen, overname, merger, acquisitie, #bambeau, #moso

Gerelateerd nieuws
Forbo Eurcol breidt uit met DecoDesign
Met DecoDesign introduceert Forbo Eurocol een nieuw designproduct voor vloer en wand. Een innovatieve en decoratieve afwerking, op basis van een watergedragen acrylaatcoating die wordt opgespoten met SprayCoat.
lees verder
 
Daling woonretail april
lees verder
Hennepkarpetten
Hennep is een natuurlijke vezel die al sinds de oudheid in de textielwereld wordt gebruikt. Indikon maakt er karpetten van onder het label Carpet Edition.
lees verder
DWI Vakbeurs najaar verspreid
De voorlopige planning van de najaarseditie van de Vakbeurs of liever gezegd Vakdagen van DWI (De Woonindustrie) in Nieuwegein was van 13-16 september 2020, maar dat is toch weer iets aangepast om het bezoek in verband met corona beter te kunnen spreiden.
lees verder
Das Haus jubileert en vernieuwt
Das Haus, de bekende designattractie op meubelbeurs IMM, viert in 2021 zijn 10-jarig. Dit markeert een nieuwe oriŽntatie: inhoudelijk meer aandacht voor toekomstige ontwikkelingen en thema's en een groep designers die samen een vernieuwd Das Haus neerzetten.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden