Systemtronic geeft je vleugels

Donderdag 05 november 2020

Als de Orgatec in Keulen vorige week gewoon was doorgegaan zou de Spaanse fabrikant Systemtronic haar nieuwe Wing daar hebben gepresenteerd. Nu dus hier op Interieurjournaal.
Systemtronic geeft je vleugels
Systemtronic geeft je vleugels Systemtronic geeft je vleugels Systemtronic geeft je vleugels Systemtronic geeft je vleugels

De Wing-collectie van Systemtronic is ontworpen door Mario Ruiz (foto 5 linksboven) en is een veelzijdig kastsysteem gemaakt van geëxtrudeerd aluminium. De planken hebben subtiele profielen die de kasten verfijnd en licht laten lijken. De collectie bestaat uit drie basismodules (foto 4): vrijstaand (800 of 1600 mm), muur (800 of 1600 mm) en hoek (1600 mm).

De modules kunnen op meerdere manieren en hoogtes worden geconfigureerd om aan verschillende behoeften en ruimtes te voldoen, zowel in de contract- als woonomgevingen. Verder zijn ze flexibel aan te passen met achterwanden, schuifpanelen, containers en accessoires.

De planken en hun accessoires zijn verkrijgbaar in negen kleuren (foto 4) die met elkaar gecombineerd kunnen worden in één structuur. Daarnaast zijn er drie premium afwerkingen beschikbaar voor de bovenste plank: eiken en twee soorten steen.

Agent voor Systemtronic in Belux is Beside bv uit Drongen, voor Nederland is geen agent bekend.Links

www.beside.be
www.marioruiz.es
www.st-systemtronic.com
www.orgatec.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, woon, woning, project, contract, kantoor, residentieel, meubel, meubelen, kantoormeubel, office, homeoffice, thuiswerken, corona, meubelfabrikant, opbergkast, kast, archiefkast, roomdivider, scheidingswand, kast, systeemkast, kastsysteem, wandkast, hoekkats, scherm, orgatec, beside, #beside, #besidebe, #systemtronic, #wing, #orgatec, #marioruiz

Gerelateerd nieuws
Aziatisch debuut Orgatec
Koelnmesse organiseert volgend jaar Orgatec in Japan. De beurs zal van 26 tot 28 april 2022 als eerste in zijn soort in Japan focussen op professionele en hybride werkomgevingen.
lees verder
 
Nieuwe agent voor Calia Italia
lees verder
Sofacompany zus Jysk
Sofacompany wordt een zus van Jysk. En Jysk doet een grote investering in Lelystad.
lees verder
Klaas Bakker start nieuw bedrijf
Klaas Bakker is in Genemuiden gestart met een nieuw bedrijf dat meubels en vloerkleden verkoopt via een winkel en een webshop.
lees verder
 
Awards voor Jan Goderis
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden