Shutters bij Luxaflex

Woensdag 04 november 2020

Luxaflex voegt voor het eerst shutters aan het assortiment toe. De collectie omvat een uitgebreid kleurenpalet met een uiteenlopende keuze aan stijlvol geverfde en gebeitste afwerkingen.
Shutters bij Luxaflex
Shutters bij Luxaflex Shutters bij Luxaflex Shutters bij Luxaflex

De nieuwe shutters van Hunter Douglas-dochter Luxafelex zijn verkrijgbaar in de volgende drie types: Essentials, Supreme en Elements Shutters.

 

De Elements Shutter is gemaakt van kunststof en daardoor geschikt voor de badkamer of keuken, terwijl de Essentials Shutter gemaakt is van mdf. De Supreme editie is een houten shutter met keuze uit 24 lakkleuren van Abachi-hout of 23 beitskleuren van Paulownia-hout. Het hout van de Supreme Shutters wordt op een speciale manier gezaagd, waardoor kwalitatief hoogwaardige shutters met stabiele lamellen gegarandeerd worden. De houtsoorten ondergaan een drogingsproces van zes maanden om ze bestand te maken tegen de condities van de gebruiksomgeving. Daarnaast worden de shutters voorzien van uv-remmers om kleurvervaging tegen te gaan.

 

Er is keuze uit verschillende uitvoeringen, zoals een shutterpaneel dat over de gehele hoogte van een raamopening loopt of twee panelen die onafhankelijk van elkaar te bedienen zijn. Voor extra lichtinval bestaat de optie Duoflex, waarmee de lamellen in het bovenste en onderste gedeelte afzonderlijk getuimeld kunnen worden. De shutters worden altijd op maat gemaakt, ook voor kleine, hoge, brede en draaikiepramen, en voor speciale vormen, zoals ronde of schuine ramen.

 

De shuttercollectie van Luxaflex is er in diverse tinten; van zacht en warm tot kleurrijk en opvallend. Daarnaast is het is ook mogelijk om iedere RAL-kleur te selecteren en zijn de shutters verkrijgbaar in vijf verschillende lamelbreedtes. Alle shutters kunnen zowel in als op het kozijn geplaatst worden. Door de verschillende montageframes en zijstijlen van de shutterpanelen worden bij Luxaflex Shutters de lichtkieren geminimaliseerd. Het kindvriendelijke Easy Tilt bedienningssysteem zorgt volgens Luxaflex voor een strakke uitstraling.Links

www.hde.nl
www.luxaflex.be
www.luxaflex.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, project, raamdecoratie, raambekleding, luxaflex, jaloezie, lamel, plissť, duette, shades, rolgordijn, gordijn, zonwering, vouwgordijn, buitenzonwering, terras, outdoor, overkapping, automatisering, domotica, shutters, easytilt, #hde, #hunterdouglas, #luxaflex, #lshutters

Gerelateerd nieuws
Behang van natuurlijke weefsels
Eijffinger introduceert de Natural Wallcoverings III collectie. Met dit alweer derde boek wordt een aanvulling op het op het populaire grasweefsel gebracht, met nog meer kleur en structuur.
lees verder
Vakblad Mobilia overgenomen
Met ingang van 1 mei 2021 zijn de uitgaverechten van vakbald Mobilia van van de BDU Vakmedia overgenomen door Business Content Media.
lees verder
Decosit naar oktober 2021
De textielvakbeurs Fedustria heeft besloten om de Decosit beurs in Brussel uit te stellen tot 5-6 oktober 2021.
lees verder
NIeuwe aluminium jaloezieŽn
De nieuwe aluminium jaloezieŽn van Bece zijn stijlvol en door een ruime keuze aan breedtes, finishes, kleuren, ladderbanden en modellen zijn ze naar wens samen te stellen.
lees verder
Flinders stopt met winkel Zaandam
Flinders stopt met de verkoop aan particulieren in hun winkel op het Hembrugterrein. De woonwinkel wordt een Vitra Circle Store, de eerste in Nederland.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden