Shutters bij Luxaflex

Woensdag 04 november 2020

Luxaflex voegt voor het eerst shutters aan het assortiment toe. De collectie omvat een uitgebreid kleurenpalet met een uiteenlopende keuze aan stijlvol geverfde en gebeitste afwerkingen.
Shutters bij Luxaflex
Shutters bij Luxaflex Shutters bij Luxaflex Shutters bij Luxaflex

De nieuwe shutters van Hunter Douglas-dochter Luxafelex zijn verkrijgbaar in de volgende drie types: Essentials, Supreme en Elements Shutters.

 

De Elements Shutter is gemaakt van kunststof en daardoor geschikt voor de badkamer of keuken, terwijl de Essentials Shutter gemaakt is van mdf. De Supreme editie is een houten shutter met keuze uit 24 lakkleuren van Abachi-hout of 23 beitskleuren van Paulownia-hout. Het hout van de Supreme Shutters wordt op een speciale manier gezaagd, waardoor kwalitatief hoogwaardige shutters met stabiele lamellen gegarandeerd worden. De houtsoorten ondergaan een drogingsproces van zes maanden om ze bestand te maken tegen de condities van de gebruiksomgeving. Daarnaast worden de shutters voorzien van uv-remmers om kleurvervaging tegen te gaan.

 

Er is keuze uit verschillende uitvoeringen, zoals een shutterpaneel dat over de gehele hoogte van een raamopening loopt of twee panelen die onafhankelijk van elkaar te bedienen zijn. Voor extra lichtinval bestaat de optie Duoflex, waarmee de lamellen in het bovenste en onderste gedeelte afzonderlijk getuimeld kunnen worden. De shutters worden altijd op maat gemaakt, ook voor kleine, hoge, brede en draaikiepramen, en voor speciale vormen, zoals ronde of schuine ramen.

 

De shuttercollectie van Luxaflex is er in diverse tinten; van zacht en warm tot kleurrijk en opvallend. Daarnaast is het is ook mogelijk om iedere RAL-kleur te selecteren en zijn de shutters verkrijgbaar in vijf verschillende lamelbreedtes. Alle shutters kunnen zowel in als op het kozijn geplaatst worden. Door de verschillende montageframes en zijstijlen van de shutterpanelen worden bij Luxaflex Shutters de lichtkieren geminimaliseerd. Het kindvriendelijke Easy Tilt bedienningssysteem zorgt volgens Luxaflex voor een strakke uitstraling.Links

www.hde.nl
www.luxaflex.be
www.luxaflex.nl

Tags

Nieuws, interieur, wonen, project, raamdecoratie, raambekleding, luxaflex, jaloezie, lamel, plissé, duette, shades, rolgordijn, gordijn, zonwering, vouwgordijn, buitenzonwering, terras, outdoor, overkapping, automatisering, domotica, shutters, easytilt, #hde, #hunterdouglas, #luxaflex, #lshutters

Gerelateerd nieuws
 
Dome Deco B2B-platform
lees verder
 
Doorpaper van Instabilelab
lees verder
DWI Voorjaarsvakdagen
DWI (De Woonindustrie) geeft vast een sneak preview van de Voorjaarsvakdagen in februari met nieuwe en verlengde samenwerkingen met exposanten en mooie collecties. Ook de data zijn bekend.
lees verder
Liefdeswerk van Li
Opnieuw is Li Edelkoort binnenkort te zien in een webinar dat gepresenteerd wordt door NII: A labour of Love.
lees verder
 
Behang van Quinten
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden