Solo Trading failliet

Maandag 09 september 2019

Meubelfabrikant Solo Trading uit Utrecht/Culemborg is vorige week failliet verklaard. De website van het bedrijf is reeds uit de lucht.
Solo Trading failliet

Solo Trading is gevestigd op de Wijde Watersteeg 2, 3511 ZJ Utrecht met een postbusnummer in Culemborg. Het bedrijf van ontwerper en eigenaar Patrick J. Zondervan, was opgericht in 2002 en in de huidige bedrijfsvorm sinds 2007 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. De meubelfabriek maakte moderne strakke banken voor private labels. De activiteiten werden vorig jaar beëindigd vanwege een daling in de private label-markt. Het personeel heeft toen weliswaar elders werk gekregen maar bij de verdere afhandeling is het bedrijf nu alsnog bankroet gegaan, zo meldt Zondervan.

 

Curator is A.J. Stokkers van Van Veen advocaten in Ede, telefoon +31 (0)318 - 68 78 78.

 

Zondervan had in 2013 overigens al een tweede bedrijf gestart, Senzadelli. Deze besloten vennootschap is gevestigd op de Staalweg 16 in Culemborg, hetzelfde adres als het recent ter ziele gegane Moreno Zitmeubelen. Daar heeft Senzadelli verder geen juridische banden mee.

 

Solo Trading had tot 2011 op het ETC in Culemborg een showroom en is daarna neergestreken in DWI in Nieuwegein. Deze stand is dit voorjaar overgenomen door Senzadelli dat afgelopen Vakbeurs onderscheidende nieuwe modellen introduceerde.

 


P.S. Dit artikel is 10 september gewijzigdLinks

www.solotrading.nl
www.vanveen.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, meubel, fauteuil, bank, zitbank, zitten, zitje, poef, lounge, loungebank, chaise longue, failliet, bankroet, insolventie, neerleggen boeken, doorstart, overname, curator, #solotrading, #vanveenadvocaten, #senzadelli

Gerelateerd nieuws
IMM Cologne succesvol
Zondag 19 januari eindigde de IMM Cologne. In totaal kwamen er ruim 128.000 bezoekers (inclusief schatting voor de laatste dag) naar de beurs, waarvan circa de helft van buiten Duitsland.
lees verder
Nieuwe meubelwebshop Woonq
Jamani, het fusiebedrijf achter onder meer Dekbed-Discounter, heeft een nieuwe online meubelwinkel geopend: Woonq.
lees verder
Martin Visser in Centraal Museum
Vanaf 14 maart staat de Nederlandse vormgever Martin Visser (1922-2009) centraal in het Centraal Museum in Utrecht. Het is in 2020 zestig jaar geleden dat Visser zijn beroemde slaapbank ontwierp.
lees verder
Nostalgisch Zuiver
Interieurbedrijf Zuiver toonde op vakbeurs IMM zijn nieuwe lente/zomer collectie. Ook het Zuiver merk Dutchbone introduceert dit voorjaar verschillende noviteiten.
lees verder
Winnaars Pure Talent Contest IMM
De prijswinnaars van de 17e Pure Talents Contest, 's werelds meest gerenommeerde internationale wedstrijd voor ontwerpers die nog studeren of net hun opleiding hebben afgerond, zijn bekend. Op IMM waren de ontwerpen te zien en werden de prijzen uitgereikt.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden