Solo Trading failliet

Maandag 09 september 2019

Meubelfabrikant Solo Trading uit Utrecht/Culemborg is vorige week failliet verklaard. De website van het bedrijf is reeds uit de lucht.
Solo Trading failliet

Solo Trading is gevestigd op de Wijde Watersteeg 2, 3511 ZJ Utrecht met een postbusnummer in Culemborg. Het bedrijf van ontwerper en eigenaar Patrick J. Zondervan, was opgericht in 2002 en in de huidige bedrijfsvorm sinds 2007 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. De meubelfabriek maakte moderne strakke banken voor private labels. De activiteiten werden vorig jaar beëindigd vanwege een daling in de private label-markt. Het personeel heeft toen weliswaar elders werk gekregen maar bij de verdere afhandeling is het bedrijf nu alsnog bankroet gegaan, zo meldt Zondervan.

 

Curator is A.J. Stokkers van Van Veen advocaten in Ede, telefoon +31 (0)318 - 68 78 78.

 

Zondervan had in 2013 overigens al een tweede bedrijf gestart, Senzadelli. Deze besloten vennootschap is gevestigd op de Staalweg 16 in Culemborg, hetzelfde adres als het recent ter ziele gegane Moreno Zitmeubelen. Daar heeft Senzadelli verder geen juridische banden mee.

 

Solo Trading had tot 2011 op het ETC in Culemborg een showroom en is daarna neergestreken in DWI in Nieuwegein. Deze stand is dit voorjaar overgenomen door Senzadelli dat afgelopen Vakbeurs onderscheidende nieuwe modellen introduceerde.

 


P.S. Dit artikel is 10 september gewijzigd



Links

www.solotrading.nl
www.vanveen.com

Tags

Nieuws, interieur, inrichting, wonen, meubel, fauteuil, bank, zitbank, zitten, zitje, poef, lounge, loungebank, chaise longue, failliet, bankroet, insolventie, neerleggen boeken, doorstart, overname, curator, #solotrading, #vanveenadvocaten, #senzadelli

Gerelateerd nieuws
 
Nieuws van Johanson Design
lees verder
Rapport Meubelzaken verschenen
In het Marketingrapport Meubelzaken 2020 staan de resultaten van een onderzoek onder meubelspeciaalzaken in Nederland. Hierin geeft Markdata.nl een overzicht van de ontwikkelingen in de meubeldetailhandel in Nederland.
lees verder
Nieuwe topman Riviera Maison
Edo Beukema is begin juni aangesteld als managing director van Rivičra Maison. In deze rol zal hij naast ceo Henk Teunissen verder werken aan de groei en de transformatie naar een omnichannel organisatie.
lees verder
 
Ruik Let's Pause
lees verder
 
Daling woonretail april
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden