Art Deco bij La Aurelia

Zaterdag 07 september 2019

Behangproductie- en ontwerpstudio La Aurelia Design introduceert dit najaar de nieuwe wallpaper collectie Boutique Mood.
Art Deco bij La Aurelia
Art Deco bij La Aurelia Art Deco bij La Aurelia

De nieuwe behang collectie is volgens La Aurelia design een exclusieve, esthetische serie, geïnspireerd op de architecturale beweging van de Art Deco-periode. De warme tinten roepen de sfeer op van beroemde hotels en lounges. Eigenaresse en designer Aurelia Ebbe maakt haar wallpapers op maat. Met een herhaald patroon of op schaal. Elke klant krijgt daardoor een exclusieve wand. De collectie is verkrijgbaar als hoge kwaliteit vliesbehang op de rol of als naadloos behang (tot 45 meter breed en vijf meter hoog) met een verfijnde textiele uitstraling.

 

La Aurelia heeft showrooms in Almere en in het ETC Design Center Europe in Culemborg. Op 22 september is hier de Consumenten Inspiratie Dag en op 23 en 24 september vindt najaarseditie van de ETC Design Experience plaats.Links

www.etcdesigncenter.nl
www.la-aurelia.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, kunst, wandbekleding, behang, print, motief, foto, afbeelding, #laaurelia #etcdesigncenter

Gerelateerd nieuws
 
Badkamerbehang vol dieren
lees verder
Effen in spotlicht bij Artex
Artex heeft een passie voor uniís. De kleuren van de stoffenfabrikant worden in de verfkeuken van het bedrijf gemaakt. Een samenspel tussen ontwerpers en verfkeukenspecialisten.
lees verder
Issabella-Interiors op zolder
Issabella-Interiors verhuist per september naar voormalig klooster MariŽnhof. De interior designer betrekt hiermee de grootste restaureerde zolder van Amersfoort.
lees verder
Avery Dennison verdeelt Squid
Het decoratieve plakfolie Squid, van Lampe Textiles, wordt vanaf september exclusief aan de grafische industrie verdeeld door Avery Dennison.
lees verder
Circulair interieur te huur
Initiatieven om meubelen en andere interieurproducten te (ver)huren of leasen zijn er steeds meer. Keypro doet dat ook en gooit daarbij circulaire producten als 'usp' in de strijd.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden