Art Deco bij La Aurelia

Zaterdag 07 september 2019

Behangproductie- en ontwerpstudio La Aurelia Design introduceert dit najaar de nieuwe wallpaper collectie Boutique Mood.
Art Deco bij La Aurelia
Art Deco bij La Aurelia Art Deco bij La Aurelia

De nieuwe behang collectie is volgens La Aurelia design een exclusieve, esthetische serie, geïnspireerd op de architecturale beweging van de Art Deco-periode. De warme tinten roepen de sfeer op van beroemde hotels en lounges. Eigenaresse en designer Aurelia Ebbe maakt haar wallpapers op maat. Met een herhaald patroon of op schaal. Elke klant krijgt daardoor een exclusieve wand. De collectie is verkrijgbaar als hoge kwaliteit vliesbehang op de rol of als naadloos behang (tot 45 meter breed en vijf meter hoog) met een verfijnde textiele uitstraling.

 

La Aurelia heeft showrooms in Almere en in het ETC Design Center Europe in Culemborg. Op 22 september is hier de Consumenten Inspiratie Dag en op 23 en 24 september vindt najaarseditie van de ETC Design Experience plaats.Links

www.etcdesigncenter.nl
www.la-aurelia.com

Tags

Nieuws, interieur, wonen, woon, woning, residentieel, project, huisshow, beurs, show, tentoonstelling, event, evenement, kunst, wandbekleding, behang, print, motief, foto, afbeelding, #laaurelia #etcdesigncenter

Gerelateerd nieuws
 
Start ETC Design Experience
lees verder
Incoda kampioenen
De tiende editie van de afgelopen week gehouden vakbeurs Interieur Collectie Dagen (Incoda) in Gorinchem is succesvol verlopen, zo laat organisator Easyfairs weten.
lees verder
Headlam breidt Lifestyle-interior uit
Grossier Headlam vul gordijncollectie lifestyle-interior aan. De zes items, variŰren van black out en semi-verduisterend tot een inbetween met moderne print en een velours stof.
lees verder
Nieuwe huisstijl Incoda
Tijdens de openingsdag op zondag 15 september van de vakbeurs Incoda (Interieur Collectie Dagen) onthulde het beursteam de nieuwe huisstijl van het event in Evenementenhal Gorinchem.
lees verder
DWI-Marketdays & Spotlight
Na de DWI-Najaarsvakbeurs en Dutch Design Dock begin september, is er vandaag (16 september) weer de Maandag Marketday Ún de laatste dag van decoratiebeurs Spotlight.
lees verder

Ontvang het allerlaatste interieurnieuws dagelijks in uw mailbox!

Vul uw e-mailadres in en ontvang dagelijks het allerlaatste interieurnieuws van uw voorkeuren.

aanmelden
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten ontleend worden